Nyheder12. januar 2022

Mands penis skrumper over 2,5 cm efter covid-19 – og det er PERMANENT

En mand i 30'erne har fået et ordentligt hak i selvtilliden, efter han blev smittet med coronavirus
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Manglende smags- og lugtesans, træthed og åndenød er nogle af de mest udbredte senfølger ved covid-19.

I podcasten "How to Do It" beretter en anonym mand i 30'erne dog om en senfølge, der nok er enhver mands værste mareridt.

Han skriver ind til podcasten og fortæller, at han efter at have været smittet med coronavirus oplever, at hans penis er skrumpet og er blevet mere end 2,5 cm kortere.

Manden fortæller i podcasten, at han tilbage i juli blev indlagt, fordi han blev alvorligt syg med covid-19:

– Da jeg blev udskrevet, havde jeg erektil dysfunktion. Det blev bedre, da jeg fik medicinsk behandling, men jeg døjer med et vedvarende problem, indleder han og fortsætter:

– Min penis er skrumpet. Før jeg blev syg, var jeg over gennemsnittet, ikke kæmpe, men klart større end normalt. Nu har jeg mistet omkring 2,5 cm og er blevet betydeligt mindre end gennemsnittet, fastslår han.

Den unge mand fortæller, at beskeden fra lægerne er ganske nedslående:

– Det skyldes karskader, og mine læger synes at mene, at det højst sandsynligt er permanent, fortæller den ulykkelige mand.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ipurestockxfour498353_0.jpg
 Foto: MEGA

Coronavirus kan også skade penis, viser det sig. Foto: MEGA

I podcasten giver lægen Ashley Winter, der er amerikansk urolog, sit besyv med:

– Det er sandt at erektil dysfunktion kan lede til forkortning. Man har denne periode af tid, hvor penis ikke strækkes helt, hvor den ikke, du ved, får alt blod ind i den, som den skal, og det kan lede til ardannelse i penis, og at den bliver kortere, forklarer lægen.

Lægen beroliger dog også med, at en række øvelser, som man benytter ved erektil dysfunktion, kan afhjælpe mandens problem: Blandt andet kan han benytte en form for penispumpe, så karrene får den blodforsyning, som de plejer.

Lægens vigtigste råd er dog, at manden accepterer tingenes tilstand:

– Penislængde definerer dig ikke som person. For det meste er utilfredshed med penislængde drevet af en selv og ikke af ens partner, fastslår hun.

Det er ikke første gang, læger har set, at corona har indflydelse på mandens ædlere dele: I sommeren 2020 berettede franske læger om en mand, der havde en fire timer lang ufrivillig erektion, da han var indlagt med coronavirus.

Sponsoreret indhold