Krimi2. juli 2020

Uventet corona-bivirkning: Mand havde erektion i fire timer

En 62-årig franskmand oplevede nogle meget uventede følgevirkninger ved coronavirus
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/depphotos201721.jpg
 Foto: MEGA

Der kan være mange ubehagelige følgevirkninger ved coronavirus. Og en 62-årig franskmand har oplevet en yderst uvtentet én af slagsen.

Et case studie, som er publiceret i The American Journal of Emergency Medicine, fortæller om en unavngiven franskmand på 62 år, som blev behandlet for coronavirus på Centre Hospitaliser de Versailles i den franske kommune Le Chesnay.

Manden havde været indlagt i to uger og lå i respirator, da lægerne pludselig opdagede patientens erektion, og stiverten holdt ved i intet mindre end fire timer.

Blodpropper er en velkendt følgevirkning ved coronavirus - og op til en tredjedel smittede oplever det - men ifølge det amerikanske tidsskrift er det første gang, at en blodprop har sat sig i penis, hvilket forårsagede den uventede erektion.

Blodproppen i penis - som kaldes for priapisme - gjorde, at spidsen af kalorius var slap, mens to kamre var fyldt med blod, hvilket gjorde den stiv.

Heldigvis lykkedes det lægerne at fjerne det overskydende blod med en kanyle, så den coronasmittede mand slap for sin ufrivillige erektion.

Sponsoreret indhold