Nyheder17. august 2012

Malou Stella: Slut med TV

Skandaledronningen lukker og slukker
Malou Stella er færdig med at udstille sig selv på TV - indtil videre
Malou Stella er færdig med at udstille sig selv på TV - indtil videre
 Foto: Thomas Laursen

Så er det slut med at følge med i den unge Malou Stellas vanvittige liv. Hun siger stop til mere tv.

Malou Stella begyndte sin tv-karriere for år tilbage, da hun sammen med sin søn Tino og moren Britta dukkede op programmet i "De unge mødre". Men en dag valgte Malou Stella pludselig at stoppe i programmet.

Dengang sagde den unge mor, at hun trængte til at prøve noget andet. Kort efter dukkede hun og mor Britta dog op i det nye program "Mig og min mor" på samme kanal. Men det blev kun til to sæsoner for mor og datter.

Læs også: Malou Stella: Livsfarlig hystade

- Vi tager afsked med et velkendt par, Malou Stella og hendes mor Britta. Efter mange svære overvejelser har de valgt at sige farvel for at fokusere på Malou Stellas familieliv og den nyligt diagnosticerede sygdom (ADHD), skriver Kanal 4 i en pressemeddelelse.

Den unge mors liv har heller ikke været lutter lagkage, siden hun sidste år flyttede til København for at forfølge en drøm om at blive popsanger.

I sommeren 2011 kom hendes første - og eneste - musiknummer ud. Det høstede den unge mor alt andet end roser for.

Læs også: Malou Stella: På sprøjten

Siden kunne SE og HØR afsløre Malou med næsen i stoffer. Og for ganske nylig bragte vi historien om, hvordan hun sammen med sin mor blev sat på gaden og pludselig stod uden tag over hovedet.

Sponsoreret indhold