Nyheder9. august 2011

Malou Stella bliver høvlet ned

Begejstringen over den unge mors debut-single ligger på et meget lille sted
Malou Stella må kigge langt efter de rosende ord om hendes forsøg på at blive sanger
Malou Stella må kigge langt efter de rosende ord om hendes forsøg på at blive sanger
 Foto: All Over

Da Malou Stella begyndte at jagte sin drøm om at blive popstjerne fortalte hun vidt og bredt om sit talent.

- Jeg ved, at jeg er god til at synge. Jeg har bare altid været for genert til at kunne vise det, sagde hun blandt andet.

Læs også: Malou Stella - nu som sanger

Nu er hendes single Decibel kommet ud og det er langt fra alle, der er enige i, at reality-stjernen kan synge.

Sangen har ligget på youtube.com i 4 dage og er allerede blevet set af knap 50.000 mennesker. Kommentarerne vælter ind under sangen. Og det er i det store og hele kun kritik, man finder blandt de over 200 kommentarer.

Læs også: Hør Malou Stellas sang

Vi har samlet et lille udpluk af, hvad folk har at sige om Malou Stella og hendes sang:

"Det lyder bedre når jeg sidder og skider."

"Hvem fanden køber det her ?????? Træk dig Malou- det her er pinligt, og nej du synger ikke bedre end Amalie, men lige så dårligt."

"Syntes det er temmeligt sørgeligt, hvad sker der for pladeproducenterne i Danmark, kom nu ind i kampen og lad være med at udgive sådan noget useriøst pis. Skam jer og lad være med at tro at dem der køber plader, er for dumme til at høre når noget er gennemsyret af uprofesionallitet og stinker langt væk af hurtige penge."

"Det er simpelthen elendigt. Føj. De få ord man kan forstå til tider, giver ikke engang mening. Fail"

Hun er vammel

"Gi' mig noget decibel??? Gi mig noget celcius. Det kunne jeg godt lige bruge. Hold dog kæft hvor er det ringe. Jeg håber alle involverede skammer sig."

"Søde ven (Malou) vil du ikke nok være med at synge, jeg bliver helt trist til mode af den sang, det lyder som en vinkelsliber der på overarbejde. Trist siger bare trist. Sikken noget lort"

"Vorherre til hest! Der er jo overhovedet ingen power i stemmen på den tøs. Energiniveauet i dette nummer er som i en franskbrødsdej, vel at bemærke FØR hævning!"

"Hun bør SLET IKKE optræde.. hun er så klam og vammel.. det halve af østjylland har hevet og trukket i hendes lange patter! Et held man overhovedet fandt frem til hvem faderen var til hendes søn!"

"Hun får Amalie til at lyde som Whitney Houston :)"

Lidt opbakning

Malou Stella har dog også et par enkelte fans og støtter:

"Whats up HATERS. ..!?? Så fuck dog af find på noget andet og spild jeres tid på! Tror i virkelig selv på at I kan få Malou til at få det dårligt over jer..? -Forventer I at hun sætter sig til at tude i et hjørne og opgiver sit liv / sin status / sit erhverv.. pga. JER ? Guess what ! -Det gør hun ikke. Det er HENDE der GRINER af JER ! Haah ha! :D"

Klik her for at se Malou Stellas sang og resten af kommentarerne.

Sponsoreret indhold