Nyheder21. maj 2017

Malene Schwartz fik kun 12 år med sin store kærlighed

– Det var så tragisk, og jeg ærgrer mig stadig over, at vi ikke fik mere end 12 år sammen, fortæller "Matador"-skuespillerinden Malene Schwartz.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/1_145.jpg
 (Foto: All Over)

Den nu 80-årige "Matador"-stjerne Malene Schwartz blev gift med sit livs kærlighed i 1980. Manden var journalisten Paul Hammerich, som lagde pen til nogle af kultseriens manuskripter.

Men Paul Hammerich havde dårligt hjerte, og en større bypassoperation i 1992 satte en brat stopper for det lykkelige ægteskab.

Til familiens store chok vågnede han efter operationen aldrig op igen.

– Det var så tragisk, og jeg ærgrer mig stadig over, at vi ikke fik mere end 12 år sammen. Jeg prøver at vende det til noget positivt, at vi overhovedet fik så lang tid, men jeg havde jo forestillet mig, at vi skulle blive gamle sammen.

Det tog Malene Schwartz ti år at komme igennem sorgen over det store tab, som i dag er hendes tro følgesvend.

Den 80-årige skuespiller bor alene på Østerbro og nyder tilværelsen uden en mand.

– Helt ærligt. Det er sgu da ikke målet her i livet at få sig en mand! Der må da være noget, der er sjovere. Jeg mener, jeg ved godt, hvad det er (at have en mand, red.). Jeg har haft adskillige mænd i mit liv, siger den 80-årige diva til Berlingske uden at udelukke, at hun kunne finde på at lukke en mand ind i sit liv igen

– Hvis jeg en dag møder et menneske, som jeg har lyst til at dele mit liv med, vil det da være dejligt. Men det er ikke noget, jeg går og leder efter. Jeg har haft det held, at jeg måske nok er en sart mimose, men jeg er også helvedes sej, så på den måde slægter jeg måske Maude på, siger Malene Schwartz, som dog aldrig selv kunne finde på at ”gå op og lægge sig”.

Se eller gense kultserien "Matador" lørdage kl. 20. på DR 1.

Læs mere om Matador i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

Sponsoreret indhold