Maise Njors niece bortført

En bevæget Maise Njor begyndte at hyle, da hun skulle til USA for at støtte sin lillebrors vigtigste kamp nogensinde.

En bevæget Maise Njor begyndte at hyle, da hun skulle til USA for at støtte sin lillebrors vigtigste kamp nogensinde.

Foto: All OverForfatteren Maise Njor, som bl.a. er kendt fra bogen "Michael Laudrups tænder", brød forleden ud i gråd, da hendes bror ringede for at fortælle, at han havde fået besked om at møde op i retten i Los Angeles.

Retssagen i den amerikanske storby drejede sig om broderens syvårige datter, som han ikke havde set i et halvt år.

Hans svenske kæreste var nemlig rejst væk med deres fælles barn, Maise Njors niece. Først til Stockholm, senere til Los Angeles.

Maise Njor er flyttet fra manden

Majse Njor fortæller om bortførelsen i sin klumme i denne uges ALT for damerne.

Broderen fik forleden den fulde forældremyndighed over sin datter ved en svensk domstol, og derefter rejste han sammen med sin søster til Californien for at få datteren udleveret.

Maise Njor måtte deponere sit pas

I Los Angeles fik han for første gang i et halvt år lov til at møde sin datter. Maise Njor og hendes bror skulle aflevere deres pas, og den lille pige blev udstyret med en fodlænke med en radiosender, så ingen kunne stikke af med hende.

- Jeg vil aldrig i mit liv glemme hendes kæmpestore tårer af glæde, da hun kom gående ned ad gangen og så sin far. Kolde marmorvægge, folk, der var på vej til andre retssager - alt fadede ud, da det lille menneske på syv år gik sin far i møde, skriver Maise Njor i sin klumme.

Maise Njor rejste tilbage til Danmark, inden retten i Los Angeles fik afgjort, om hendes bror kunne tage sin datter med hjem.

Maise Njor: Stærkt ubehagelige mennesker


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close