Nyheder6. maj 2015

Mærsks privatbolig solgt med stor rabat

Køberne sparede millioner
Der var en stor besparelse på Mærsk Mc-Kinney Møllers privatbolig
Der var en stor besparelse på Mærsk Mc-Kinney Møllers privatbolig
 Foto: Mikael RieckKøberne af Mærsk Mc-Kinney Møllers privatbolig fik forhandlet over fem millioner kroner af udbudsprisen, da de købte den afdøde skibsreders hus i december 2014.

Salget er netop blevet tinglyst, og her fremgår det, at huset i Charlottenlund blev handlet til 18.750.000 kr., hvilket er 5.250.000 kr. under udbudsprisen på 24 millioner kroner.

Det skriver boligsiden Boliga.dk.

Huset blev sat til salg som et såkaldt skuffesalg - dvs. hvor boligen ikke fremgik af mæglerens officielle udbudsliste - efter Mærsk Mc-Kinneys død i april 2012, men ingen købere meldte sig, og så blev huset udbudt offentligt via ejendomsmægleren Ivan Eltoft Nielsen i maj 2014.

LÆS OGSÅ: Mærsks privatbolig solgt

LÆS OGSÅ: Mærsks efterkommere: Så meget arver de

Otte måneder senere blev huset meldt solgt på mæglerens hjemmeside, og der skulle gå yderligere fem måneder, før salget blev tinglyst.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/df3960ad180f4ab28ad4502a4a4260ef.jpg


Her boede Mærsk Mc-Kinney Møller (Foto: Ejendomsmægler Ivan Eltoft)


De seks købere, der hver især ejer en sjettedel af ejendommen, kommer ikke til at bo i den 635 kvadratmeter store villa.

Ifølge dagbladet BT planlægger de at rive Mærsk-boligen ned og bygge tre nye huse på den næsten 5.000 kvadratmeter store grund.

Huset, som ligger på Mosehøjvej, er bygget i 1987 og er ifølge den offentlige vurdering 28,5 mio. kr. værd, hvoraf grundværdien er 18.922.000 kr. - eller næsten det samme som salgsprisen.

En lang række af Mærsk Mc-Kinney Møllers grunde i Mosehøjkvarteret i Charlottenlund og i Rungsted er allerede blevet solgt. Ifølge Boligas udregninger har salgene indbragt arvingerne et beløb på over 60 mio. kr.

Se billeder af Mærsk Mc-Kinney Møllers privatbolig her

Sponsoreret indhold