Nyheder26. februar 2013

Mærsk-boss: Mister millioner på boligsalg

Nils Smedegaard Andersen måtte sige farvel til en mindre formue. Se luksusvillaen her
Af af
Mærsk-lederen Nils Smedegaard Andersen måtte gå mange millioner ned i pris på sit luksuriøse hus
Mærsk-lederen Nils Smedegaard Andersen måtte gå mange millioner ned i pris på sit luksuriøse hus
 Foto: All OverDet var ikke småpenge, Mærks-lederen Nils Smedegaard Andersen ville have for sin luksus-villa, da han i oktober 2010 satte den til salg.

Det 243 kvadratmeter store hus i Vedbæk havde en udbudspris på intet mindre end 23 millioner kroner. Det skriver Boliga kendte.

Men som mange andre yderst velhavende boligejere, måtte Nils Smedegaard Andersen indse, at hans palads ikke kunne sælges til så højt et beløb.

Så efter at have skiftet ejendomsmægler og sat prisen ned flere gange, lykkedes det langt om længe toplederen at komme af med den luksuriøse villa i februar.

Mærsk-arvinger: Scorer millioner

Det kom dog til at koste hr. Andersen dyrt.

Huset er nemlig købt for bare 14,8 millioner kroner. Altså et nedslag på 8,2 millioner i forhold til den første udbudspris.

Selv gav Nils Smedegaard Andersen kun syv millioner for sit hus.

For den høje pris får den nye ejer da også en hel del. Der er over 400 kvadratmeter bolig, en parklignende grund på over 3000 kvadratmeter, adgang til badebro, tre garager og en fredet gravhøj, mens der indendøre er amerikanske askeplankegulve, en højloftet hall, pejsestue, opholdsstue, havestue og desuden et fitnessrum.

Se pragt-palæet her.

I dag begraves Mærsk: Se hvem der kommer

Sponsoreret indhold