Nyheder5. februar 2013

Mærsks arvinger: Scorer millioner

Se husene og grundene, som rederi-rigmandens efterladte tjener fedt på
Mærsk McKinney Møllers arvinger er begyndt at sælge ud af rigmandens grunde og ejendomme.
Mærsk McKinney Møllers arvinger er begyndt at sælge ud af rigmandens grunde og ejendomme.
 Foto: All OverDa Mærsk McKinney Møller sidste år stille sov ind, mistede Danmark sin rigeste mand.

En mand, der siden 1987 havde bopæl lidt nord for København i det mondæne Charlottenlund, hvor han byggede et mindre slot til sig selv og konen Emma.

Samtidig opkøbte han en lang række boliger og grunde rundt om sin villa, så han ved sin døde ejede hele 11 matrikler i Mosehøj-kvarteret.

Breaking: Mærsk er død

De grunde og boliger er arvingerne nu begyndt at sælge ud af, og den første fik de solgt kort før jul til den enorme sum af 15 milloner kroner - og der er vel at mærke ingen bygninger på grunden.

Det skriver boligsiden Boliga.dk.

For de mange millioner har den glade køber nu fået adgang til et 8400 kvm. stort parklignende område med store, flotte træer.

Da der ikke er tinglyst nogen form for gæld i grunden, kan arvingerne glæde sig over kun at skulle betale 15 procent i skat af salget. Dermed kan de stikke hele 12.750.000 kroner i lommen.

Men der er udsigt til mange flere penge.

Mærsk McKinney Møllers 670 kvm. store villa med ni værelser, tre badeværelser, stort køkken, vinkælder og indendørs pool er nemlig vurderet til 29,5 milloner kroner - og så er der stadig også ni andre matrikler i boet, der skal sælges.

Hvis du klikker her, kan du hos Boliga.dk se et kort samt flere fotos af Mærsks grunde og ejendomme i Charlottenlund.

De kendte hylder Mærsk

Sponsoreret indhold