Se billederne: Mads Vad er blevet gift

Foto: Dan Mariegaard

Holckenhavn Slot dannede her til eftermiddag rammen om et storstilet bryllup, hvor "Vild med dans"-stjernen Mads Vad blev gift med Nana Strand, som han har været sammen med siden 2014. 

Nana Strand er 10 år yngre end Mads Vad, og parret, der altså nu kan kalde sig mand og kone, blev forlovet for mere end to år siden

Med til brylluppet var flere af Mads Vads "Vild med dans"-kollegaer, ligesom også flere af hans tidligere dansepartnere havde bevæget sig mod Fyn for at deltage i festlighederne. 

Gæsterne var inviteret til klokken 13.30, og klokken 14.00 gik selve vielsen i gang. 

- Det føles fantastisk. Men det er også mærkeligt, for man vidste jo, at denne her dag kom. Og altså, jeg kunne ikke sove i nat, fortalte Mads til SE og HØR, da vielsen var overstået. 

Mads og Nana havde holdt fast i den gamle tradition med, at man ikke måtte se hinanden aftenen før brylluppet. Derfor har de heller ikke været sammen i nat. 

Det sidste døgn inden de blev gift, brugte de med deres venner og veninder. 

Derfor havde Mads heller ikke set Nana, inden hun gik op ad kirkegulvet. 

Inden brylluppet nåede Mads selv at ligge et billede på Instagram, hvor hans mange følgere kunne se ham i sit stiveste puds og klar til at blive viet til kvinden i sit liv. 

Artiklen fortsætter efter billedet 

Lets go #bryllup

A post shared by Mads Vad (@mads_vad) on

Sådan friede Mads 

I forbindelse med forlovelsen for to år siden, fortalte Mads Vad, hvordan han havde friet til Nana.

- Det skete i Skagen, for den by er lidt ligesom vores helle. Jeg friede til Nana, mens vi bare var os to sammen. Jeg ville gerne have, at det bare var vores ting. Og så havde jeg inviteret nogle af vores venner og veninder som en overraskelse, forklarede Mads Vad til Ritzau Fokus.

Han havde dog lidt svært ved at holde på hemmeligheden, så frieriet kunne forblive en overraskelse. 

- Jeg plejer jo ikke at holde ting skjult for Nana, og da slet ikke noget, der er så stort. Det var helt mærkeligt, og hun havde måske også luret, at der var noget i gang. 

Brylluppet har Mads og Nana planlagt i fællesskab, selvom der er ting, som Nana har måttet stå for alene.

– Når det handler om nipsting, som hvilke blomster der skal være, står Mads lidt af, så det står jeg for, fortalte hun til SE og HØR tidligere på året

Planlægningen af et bryllup kan til tider være stressende, men her har parret været gode til at få hinanden til at slappe af, inden den store dag. 

– Når vi er blevet lidt stressede over det hele, har vi været gode til at kigge på hinanden og minde om, hvad det egentlig handler om. At det er min og Nanas kærlighed, og at vi skal have en dag, som vi vil fejre med alle vores venner og familie. Det giver en ro, at vi husker på det, har Mads fortalt til SE og HØR. 

Vender tilbage til "Vild med dans" 

Mads Vad er en af de mest garvede dansere i "Vild med dans". Han har nemlig været med hele 12 gange, og er dermed en af dem, der har været med allerflest gange i programmet.

To gange har han formået at danse sig til tops. Det var da han vandt sammen med Mie Skov i 2013 og med Cecilie Hother i 2010. Derudover har han været i finalen yderligere tre gange, hvor han altså har måttet tage til takke med en 2. plads.

Ifølge SE og HØRs oplysninger, så vender Mads Vad tilbage for 13. gang i "Vild med dans", når programmet har premiere til september.

Sidste år dansede Mads Vad med svømmeren Mie Ø. Nielsen. De fik sammen en flot 6. plads. 

Se billeder fra Mads Vads store dag i galleriet herunder

Læs meget mere om brylluppet i SE og HØR på onsdag 

Mads Vads bryllup

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close