Mads Vad: Det bliver et slotsbryllup

Mads Vad

Mads Vad

(Foto: All Over)

Efter fire års kæresteri er 33-årige Mads Vad og hans ti år yngre kæreste Nana Strand til sommer klar til at gå ned ad kirkegulvet.

Helt præcist den 14. juli. 

– Det bliver en fortryllende dejlig og privat dag. Vi skal holde det for den nærmeste familie og venner på et slot på Fyn.  Der ligger en kirke på slottet, så vi har hele dagen der, fortæller det forelskede par til SE og HØR.

”Vild med dans”-stjernen og hans forlovede har i fællesskab taget de store beslutninger om brylluppet, men de små detaljer tager Nana sig af.

– Når det handler om nipsting, som hvilke blomster der skal være, står Mads lidt af, så det står jeg for, smiler Nana. Og hvis planlægningen er ved at tage overhånd, kigger Mads og Nana hinanden dybt i øjnene.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Det er to år siden,
Mads Vad, 33,
faldt på knæ og
friede til den ti
år yngre model
Nana Strand, da
de var på ferie i
Skagen.
Midt på sommeren
ringer
bryllupsklokkerne
endelig.

Det er to år siden, Mads Vad, 33, faldt på knæ og friede til den ti år yngre model Nana Strand, da de var på ferie i Skagen. Midt på sommeren ringer bryllupsklokkerne endelig. (Foto: Thomas Laursen)

– Når vi er blevet lidt stressede over det hele, har vi været gode til at kigge på hinanden og minde om, hvad det egentlig handler om. At det er min og Nanas kærlighed, og at vi skal have en dag, som vi vil fejre med alle vores venner og familie. Det giver en ro, at vi husker på det, siger den sympatiske sambakonge.

Parret bor sammen i Aarhus, hvor Mads også driver sin danseskole.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close