Mads Mikkelsen standset af politiet

Mads Mikkelsen skal måske igen til at finde det onde fjæs frem, da han måske skal spille superskurk i en superhelte-film. (Foto: AOP)

Mads Mikkelsen skal måske igen til at finde det onde fjæs frem, da han måske skal spille superskurk i en superhelte-film. (Foto: AOP)

Foto: All Over Press
Som skuespiller er Mads Mikkelsen vant til, at det sommetider er nødvendigt for ham at ændre udseende.

Da optagelserne til filmen "Pusher" fandt sted, lykkedes Mads Mikkelsens forvandling så godt, at selv politiet var overbevist om, at manden med skaldepanden og "Respect"-tatoveringen i baghovedet var en hærdet forbryder.

- Han blev stoppet hver anden dag af politiet. De skulle se hans ID, for de troede, han var en bølle fra den indre by, fortæller Mads Mikkelsens kone Hanne Jakobsen i et interview med Go'Aften Danmark.

Mads Mikkelsen: Sådan er han i sengen

Da Mads Mikkelsen spillede med i "De Grønne Slagtere" krævede rollen, at pagehåret blev barberet væk, så han fik en højere pande. Mads Mikkelsen ringede hjem og orienterede sin kone om, at han så lidt "skæg" ud.

- Så så jeg ham. Han kom ind i entréen. Det der, Mads, det hedder "hue på". Og han sov med hue på, for jeg kunne ikke vågne op med det der hoved, forklarer Mads Mikkelsens kone.

De følgende seks uger sov Mads Mikkelsen med hue på.

Mads Mikkelsen: Scorer kassen

Hanne Jakobsen og Mads Mikkelsen traf hinanden i 1987 under en audition på Århus Teater. Hanne var dengang 24 år, mens Mads Mikkelsen var 20 år. Parret har i dag to børn.

Hanne Jakobsen beskriver Mads Mikkelsen som verdens bedste skuespiller, far og kæreste.

Se interviewet med Mads Mikkelsens kone her.

Mads Mikkelsen: 12 år med Mads Mikkelsen - se galleriet


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close