Nyheder1. februar 2010

Mads Mikkelsen: Som født til Qvortrup

Når Casper Christensen skal lave sin SE og HØR-film, mener han, at James Bond-skurken kan træde perfekt ind som den gamle chefredaktør
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/2010/film-og-tv/februar/mikkelsen-og-qvortrup1-jpg.jpg
 Foto: All Over

På verdens største filmhjemmeside imdb.com står der, at Mads Mikkelsen skal spille hovedrollen som SE og HØRs tidligere chefredaktør Henrik Qvortrup i den kommende film med titlen "I sandhedens tjeneste".

En film, der skal instrueres af Casper Christensen på basis af en roman af den tidligere journalist på SE og HØR, Per Kaae. 2 herrer, der i sig selv står for troværdighed og seriøsitet.

Men Mads Mikkelsen synes nærmest, at ideen er latterlig.

- Det har jeg sgu godt nok ikke hørt noget om. Der er i hvert fald ikke nogen, der har spurgt mig, om jeg vil spille Henrik Qvortrup. Det er sgu nok en lille hyggejoke fra Casper Christensen.

Men hvis Casper Christensen i den kommende fremtid spørger dig, om du vil spille Henrik Qvortrup, vil du så sige ja tak, spørger eb.dk?

- Jeg vil meget gerne læse manuskriptet, og hvis det er godt, vil jeg ikke udelukke at spille rollen som Qvortrup. Og det kunne jo være interessant at prøve at finde ind til noget menneskeligt i en karakter som Qvortrup, selv om det nærmest er en umulig opgave, siger Mikkelsen til Ekstra Bladet.

Sponsoreret indhold