Casper Christensen: SE og HØR-filmen går godt

Casper er igen en glad mand efter en periode, hvor livet så sort ud

Casper er igen en glad mand efter en periode, hvor livet så sort ud

Foto: Claus Poulsen

Casper Christiensen er en travl herre for tiden. Han skriver tekster til succesprogrammet "Live fra Bremen", og han fungerer samtidig som kæk vært på sit eget, nærgående talkshow "Aloha".

Men den 41-årige spradebasse kan åbenbart ikke få arbejde nok, efter at han over en længere periode var psykisk nede med en depression. Han er således langt henne i forløbet med en film, der bygger på den tidligere SE og HØR-journalist Per Kaaes bog om sit liv på SE og HØR - en bog, han tidligere på året købte rettighederne til at filmatisere.

Manuskriptet er færdigt

- Det går skidegodt med den. Manuskriptet er færdigt. Men den handler jo ikke så meget om selve SE og HØR. Den handler om det at være et ungt menneske på 23 og komme ind for at arbejde på dét, der i hvert fald i gamle dage var et meget festligt sted, fortæller Casper til SE og HØR.

Han er langtfra ude på at hænge nogen ud i filmen. Der vil heller ikke være karakterer, som bærer de samme navne som på virkelighedens blad.

- Det er ikke noget med, at man skal høre navnene på folk. Vi vil ikke udstille nogen. Men jeg kan huske SE og HØR tilbage fra gamle dage, og da fik den fuld gas med fester i kantinen, hvor man drak sig hønefuld, jeg gik rundt i dametøj osv. At komme ind dér og blive ansat som 23-årig - det har været sjovt, griner Casper Christensen.

Lige nu er det dog primært "Aloha", der tager den genfødte komikers tid. Og han elsker at være tilbage på skærmen. Programmet var nemlig en mulighed, han simpelthen ikke kunne sige nej til.

- Hvornår får jeg nogensinde lov til igen at lave et talkshow sent om aftenen, der bliver sendt direkte, foran 600 publikummer? Det gør jeg aldrig.
Man får jo ikke 600 personer ind for at se et program, der kun varer 20 minutter. Man bliver nødt til at have et andet program, der ligger først ("Live fra Bremen", red.) Der åbnede sig en mulighed, og det var bare med at slå til.


Læs et kæmpe, personligt interview med Casper Christensen i SE og HØR på torsdag


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close