Nyheder30. juni 2016

Mads Langer: Popmillionær

Kontanterne vælter ind hos 32-årige Mads Langer, som nu kan kalde sig popmillionær.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mads_langer-03-cpo.jpg
 Foto: Claus Poulsen
Mads Langer er blevet popmillionær.
Den flittige musikhåndværker har igennem flere år virket som en magnet på unge koncertlystne piger, og det kan aflæses på billetsalg og salg af album – og dermed også på omsætningen i hans firma Foodsnakes & Co. – navnet Foodsnakes er engelsk for ”Mad-slanger”. Den 32-årige Skive-drengs firma havde sidste år en indtjening på over 4,2 millioner kr.
Godt 2,5 millioner kr. blev hevet ud til lønninger, og efter betaling af andre småudgifter som for eksempel skat endte overskuddet på 1,2 millioner kr. Formuen i Foodsnakes & Co. voksede fra 2014 til 2015 fra 1,8 til godt 3 milli-oner kr. Fyrstebolig på Frederiksberg Alt er dog ikke fryd og gammen. Mads Langers revisor er utilfreds med, at hans succesramte klient ulovligt har lånt penge af sit anpartsselskab.
– Selskabet har i strid med selskabslovens § 210 stk. 1 ydet et lån til selskabets aktionær, hvorved ledelsen kan ifalde ansvar, skriver revisoren. Det ulovlige lån var nytårsaften på 48.732 kr.
Til gengæld er bankrådgiveren glad for Mads Langer, og det kan ses på den unge musikkunstners boligvalg.
https://imgix.seoghoer.dk/20150615-mads_langer-tsl-0004.jpg
 foto: Kaspar Wenstrup
Mads Langer købte sidste år en lejlighed på 7,4 mio. kr. i denne elegante Frederiksberg-ejendom, som i stueetagen rummer Simon Spies' stamværtshus. (Foto: KASPAR WENSTRUP) Sidste år betalte han 7,4 millioner kr. for en 214 kvadratmeter stor lejlighed på 4. sal på Frederiksberg. Og forrige år købte han et sommerhus til 3.510.000 kr. i nordsjællandske Hornbæk.

Sponsoreret indhold