Nyheder17. juni 2017

Mads Langer fejrer ti år i branchen: Jeg er taknemmelig

Sangskriver og musiker Mads Langer takker sine støtter for stadig at have succes på de danske hitlister
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-50087.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Han blev udråbt til dansk musiks nye vidunderdreng allerede inden udgivelsen af sit første album, og i dag er sangeren Mads Langer en erfaren herre i dansk musik.

Sidste år kunne den 33-årige sangskriver bryste sig af ti år som professionel musiker, og nu kan Mads Langer for alvor sætte prikken over i'et på sit jubilæumsår.

Den danske hjerteknuser er nemlig en af de mest spillede danske musikere i radioen sidste år ifølge organisationen Gramex, der indkræver betaling på vegne af danske musikere.

Mads Langer blev kun overgået af gruppen Lukas Graham, der med hittet "7 Years" topper listen.

Og den fine placering har fået Mads Langer til tasterne på det sociale medie Instagram for at takke sine støtter.

- Tak til alle, der er en del af rejsen og har en stor del af æren for, at jeg faktisk kan leve det liv, der stod øverst på min ønskeseddel, da jeg lavede mit første interview og blev spurgt, hvad jeg drømte om, skriver Mads Langer.

Artiklen fortsætter efter billedet

Drivkraften til at skrive nye sange fylder fortsat for den danske singer-songwriter, og sidste år udkom hans nyeste album, "Reckless Twin".

- Det er en ære at få lov til at blive en del af folks historie med mine sange. Sange, som jeg ikke kan lade være med at skrive. Jeg er taknemmelig og vil bruge dette skulderklap til at gå den ekstra mil, når jeg sætter mig ved klaveret eller med guitaren og skriver nye sange, skriver han på Instagram.

Sponsoreret indhold