Mads Langer fejrer ti år i branchen: Jeg er taknemmelig

Foto: Mikael Rieck

Han blev udråbt til dansk musiks nye vidunderdreng allerede inden udgivelsen af sit første album, og i dag er sangeren Mads Langer en erfaren herre i dansk musik.

Sidste år kunne den 33-årige sangskriver bryste sig af ti år som professionel musiker, og nu kan Mads Langer for alvor sætte prikken over i'et på sit jubilæumsår.

Den danske hjerteknuser er nemlig en af de mest spillede danske musikere i radioen sidste år ifølge organisationen Gramex, der indkræver betaling på vegne af danske musikere.

Mads Langer blev kun overgået af gruppen Lukas Graham, der med hittet "7 Years" topper listen.

Og den fine placering har fået Mads Langer til tasterne på det sociale medie Instagram for at takke sine støtter.

- Tak til alle, der er en del af rejsen og har en stor del af æren for, at jeg faktisk kan leve det liv, der stod øverst på min ønskeseddel, da jeg lavede mit første interview og blev spurgt, hvad jeg drømte om, skriver Mads Langer.

Artiklen fortsætter efter billedet

Jeg er egentlig ret stolt og glad for at kunne fejre mit ti års jubilæum som professionel musiker med to sange i top 10 over mest spillede numre i 2016. Og det er ok at være nummer 2, når det er Lukas Graham's fremragende 7 Years, der står øverst på listen. Tak til alle, der er en del af rejsen og har en stor del af æren for, at jeg faktisk kan leve det liv, der stod øverst på min ønskeseddel, da jeg lavede mit første interview og blev spurgt, hvad jeg drømte om. Det er en ære at få lov til at blive en del af folks historie med mine sange. Sange som jeg ikke kan lade være med at skrive. Jeg er taknemmelig og vil bruge dette skulderklap til at gå den ekstra mil, når jeg sætter mig ved klaveret eller med guitaren og skriver nye sange. Det er en ustyrlig drivkraft som har været der altid. Også før jeg fik et publikum og det kun var min mor og far, der skulle lægge ører til alle mine toner og tekster. Det er den samme glæde, forundring og fascination, der gør, at jeg altså har dedikeret mit liv til at skrive sange og synge dem for de folk, der har lyst til at lytte. TAK ! http://gramex.dk/top-10-arets-storste-danske-radiohits/

Et opslag delt af Mads Langer (@madslanger) den

Drivkraften til at skrive nye sange fylder fortsat for den danske singer-songwriter, og sidste år udkom hans nyeste album, "Reckless Twin".

- Det er en ære at få lov til at blive en del af folks historie med mine sange. Sange, som jeg ikke kan lade være med at skrive. Jeg er taknemmelig og vil bruge dette skulderklap til at gå den ekstra mil, når jeg sætter mig ved klaveret eller med guitaren og skriver nye sange, skriver han på Instagram.

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close