Nyheder 8. marts 2010

Mads Christensen: Til grin

Læs hvordan blærerøven tager det, når han selv får med grovfilen
Foto: All Over

Fredag aften blev SE og HØRs modebetjent offer for sin egen medicin, da satire-programmet "live fra Bremen" tog ham og hans køkkenreklame under kærlig behandling.

Mads Christensen er top-begejstret for parodien:

- Når man er gøgler som mig, så er man det, fordi man er narcissist og ekshibitionist - det er i hvert fald min teori. Og for os, er det største skulderklap, at der er nogle der siger: "Vi har set dig, vi har set dig".

- Og det er jo det, de siger med den der. Oven i købet har de set mig meget grundigt. Jeg er benovet over den høje grad af detaljeorientering, der er i den film. Både i forhold til stylingen og strømperne og den der måde håret sidder på - jeg troede næsten, det var mig selv. Han var bare bedre end mig. Det er en meget stor anerkendelse, siger Mode-Mads til seoghoer.dk.

- Synes du selv, at du kan virke øretæveindbydende?

- Jamen det er jeg jo. Det er den maske, jeg tager på, når jeg tager på arbejde om morgenen. Og jeg regner da med, at folk godt kan se, at hvis man kom til en fest, hvor alle havde gråt tøj på og kiggede ned i jorden, ville det være en kedelig fest. Og derfor er det dejligt, at der er sådan nogle som mig, som rasler lidt.

- Men jeg ved da godt, at man kan blive mæt - min karakter er jo skinger. Men det er en karakter, som jeg har brugt mange år på at bygge op, og en karakter, som jeg er meget, meget stolt af, fastslår modebossen.


Sponsoreret indhold