Nyheder23. oktober 2008

Madonna: Dansk model ødelagde ægteskabet

Popdronningens jalousi mod Guy Richies ekskæreste, danske Tania Strecker, er skyld i skilsmissen
Madonna var dybt jaloux på danske Tania
Madonna var dybt jaloux på danske Tania
 Foto: All Over

Venner omkring 50-årige Madonna og Guy Richie afslører nu, at den danske model Tania Strecker, som Guy Richie forlod til fordel for Madonna, spiller en stor rolle i den grimme skilsmisse.

De hævder, at Madonna gennem hele sit forhold til Guy har været sygelig jaloux på den danske pige og altid har følt sig usikker på, om 40-årige Guy Richie i virkeligheden hellere ville have 35-årige Tania Strecker.

- Tania er smuk og 15 år yngre end Madonna. Madonna stjal Guy fra Tania, men hun troede aldrig rigtig på, at han elskede hende som person. I dag er hun bekymret for om Guy i virkeligheden var mest interesseret i hende på grund af hendes formue, og om han ville være blevet sammen med Tania, hvis det ikke havde været for pengenes skyld, siger en ven af sangeren til engelske The Sun.

Popdronningen kan meget vel havde noget at have sine bange følelser i. Tania Strecker har nemlig afsløret, at hun og Guy Richie har haft noget kørende efter deres forhold officielt var slut. Det benægter den engelske instruktør dog.

Efter Guy Richie dumpede den danske model, som nu ernærer sig som TV-vært, blev hun kæreste med det engelske pophug Robbie Williams, som skrev sangen "She's Madonna" om Guy og Tanias voldsomme brud.

I sangen lyder det "Jeg elsker dig skat, men se det i øjnene - hun er Madonna!", hvilket Guy Richie angiveligt skulle have sagt, da han skred fra det danske skår.

I dag er 35-årige Tania lykkelig gift med mangemillionæren James de Rothschild.

Sponsoreret indhold