Nyheder 17. juni 2016

Lukker Northside og Tinderbox?

Hvis du allerede har sikret dig billet til enten Northside Festival eller Tinderbox, ser fremtiden måske ikke lys ud for, at du kommer til at gøre det igen.
Foto: Polfoto

Ser du frem til Iggy Pop og Beck på den aarhusianske festival Northside eller at se Rammstein og Lukas Graham på odenseanske Tinderbox? Så skal du formentlig nyde festivallernes stemning, da det kan risikere at blive sidste gang, du deltager.

Problemet er nemlig, at selskaberne bag de to populære festivaller ikke har afleveret deres seneste regnskaber.

Det skriver eb.dk.

Og det er lidt af et problem, da det er et lovkrav for selskaber at aflevere regnskaber én gang om året til Erhvervs- og Selskabsstyrelsen. Og sidste frist for aflevering var den 31. maj i år – og den er langt overskredet.

Hvis hverken Tinderbox eller Northside afleverer deres regnskab, kan de risikere at blive tvangsopløst.

- Styrelsen har ikke modtaget årsrapporten og har rykket selskabet med en frist på 4 uger. Modtages årsrapporten ikke inden for denne frist, kan/vil styrelsen oversende selskabet til skifteretten med anmodning om tvangsopløsning, lyder det fra Erhvervs- og Selskabsstyrelsen til Ekstra Bladet.

Pressemanden for begge festivaller, Moretn Hopballe, forklarer, at årsagen til den manglende aflevering er på grund af ”teknikaliteter” hos festivalernes revisorer.

Morten Hopballe har overfor SE og HØR ikke lyst til at kommentere nærmere på, hvilke teknikaliteter der er tale om.

Sponsoreret indhold