Lukas Graham: Vi øver os på at lave barn nummer 2

Lukas Graham.

Lukas Graham.

Foto: Mikael Rieck

For snart to år siden blev Lukas Graham far for første gang, da han og kæresten Marie-Louise Scwartz kunne byde datteren Viola velkommen til verden. 

I et nyt interview med Heartbeats.dk fortæller den populære sanger, hvordan det går med sexlivet, efter de er blevet forældre. 

- Vores sexliv er blevet meget bedre, efter at jeg er begyndt at rydde op! Jeg har læst en undersøgelse af, at mænd, der tager sig af de huslige forpligtelser, får mange flere blowjobs, også i lange ægteskaber. Nu er vi så ikke dem, der har sådan nogle problemer, med den personlige forkælelse… Det er mere det med at finde tid til sex, fortæller Lukas Graham til Heartbeats.dk.

Efter datteren er kommet til verden, kan det dog godt være svært at finde tid til sex fortæller Lukas. 

- Vi har da prøvet at have morgensex, mens Viola løb rundt med en bog og sagde: ”Far, læse bog, læse bog, læse bog”. Og man er sådan: ”Ja, skat, giv nu bare lige far og mor fem minutter, ikke?”. Det er sjovt, at du som mand øver dig hele din ungdom på at holde den og komme efter kvinden og strække sex ud så længe som muligt. Så får man et barn, og så vender bøtten, og du skal igen kunne knalde på fem minutter, lyder det i interviewet.

Han fortæller også, hvordan det er kæresten, der vil lynknalde hele tiden. 

- Vi øver os jo på at lave en 2’er, fortæller han, da journalisten siger, at det da lyder meget hot.

Artiklen fortsætter efter billedet

View this post on Instagram

1 year ago congrats Viola

A post shared by Rillo (@rilloschwartz) on

Lille Viola kom til verden 25. september 2016, men der skulle alligevel gå en del uger, før at offentligheden fik det første glimt af den lille prinsesse.

Kæresten Rillo afslørede den glædelige nyhed 15. oktober samme år ved at dele et billede af et par babyfusser på sin Instagram-profil.

Tre dage senere fulgte Lukas Graham trop på Twitter, hvor han skrev, at ”livet føltes skrøbeligere”, efter at han var blevet far.

Du kan læse hele den fantastiske historie om Lukas Graham her.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close