Nyheder10. april 2016

Lukas Graham om sin succes: - Jeg kunne give min mor drømmehuset

Lukas Grahams enorme succes betød, at han efter sin fars død kunne give sin mor det hus, hun altid havde drømt om. Succesen har dog også betydet, at den populære ’7 Years’-sanger – med egne ord – har både mere og mindre frihed
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/11111.jpg
 Foto: All Over

De stormer frem mod en historisk førsteplads på den amerikanske Billboard-liste. De kaldes en millionforretning og er formentlig gode for omkring 70 millioner kroner.

Med andre ord har Fristadsbandet Lukas Graham godt i gang i en god forretning.

Læs hele den fantastiske historie om Lukas Graham her.

Og succesen har da også haft helt håndgribelige konsekvenser, fortæller bandets altoverskyggende hovedperson – Lukas Graham Forchhammer – i et stort interview med nyhedsbureauet AP.

- Succesen med musikken har betydet, at jeg, da min far døde, kunne bygge et hus til min mor. At hun kunne få det præcis, som hun ønskede det, siger Lukas Graham ifølge TV 2 i interviewet.

Lukas Graham mistede sin far Eugene i september 2012. Faderen døde pludseligt af et hjerteanfald, blot 61 år gammel. Da dét tidspunkt havde bandet allerede opnået masser af succes herhjemme – og successen er altså nu eskaleret, efter at bandet har indtaget førstepladser rundt om i hele verden.

Se billeder af Lukas Graham i galleriet nederst i artiklen.

Læs hele den fantastiske historie om Lukas Graham her.

Og det er særligt ét nummer, der er blevet bemærket over hele verden: ’7 Years’. En sang, der faktisk blev til på ganske på timer, afslører Lukas Graham i interviewet med AP.

- Rissi Risse, min producer, begyndte at spille klaver, og jeg begyndte bare at synge, forklarer Lukas Graham, inden han begynder at synge-

- ”Once I was seven years old”. Og han sagde ”Det lyder godt, fortsæt!”. ”Once I was seven years old. My mama told me”, synger Lukas Graham i interviewet.

Den populære verdenssanger afslører på samme tid, at han ønsker og elsker at få folk til blive berørt af sine sange.

- Det kan måske lyde lidt underligt, men jeg kan godt lide at få folk til at græde, når jeg synger. Når folk græder, når jeg synger '7 Years,’ ’Better Than Yourself,' og 'Happy Home" – alle de her store ballader om tab og smerte og familie og erfaring i livet. Ja, så er det, fordi de forstår budskabet.

- Og hvis personen ikke græder, så tænker jeg: Okay, den person har ikke været igennem den oplevelse endnu. Giv hende fem år, så er hun der. Til sidst vil alle være dér.

Læs hele den fantastiske historie om Lukas Graham her.

Se billeder af Lukas Graham herunder:

Lukas Graham - billeder fra hans liv

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_30.png

Sponsoreret indhold