Lukas Graham om gravid kæreste: Hun kunne få hvilken som helst mand

Lukas Graham.

Lukas Graham.

Foto: All Over

De seneste år har han rejst Jorden rundt og givet utallige koncerter i både Øst og Vest. Han har modtaget et hav af priser – og alle kan stort set synge med på hits som ”7 Years”, ”Happy Home” og ”Ordinary Things”.

Han giver ofte interview og fortæller gerne om sit livs største sorg – tabet af sin elskede far.

Men der er én ting, som succesmanden Lukas Graham har holdt meget privat: Nemlig sit liv med kæresten, 25-årige Marie-Louise Schwartzs Petersen.

Se et galleri med billeder fra Lukas Grahams liv i bunden af denne artikel.

Lukas og Rillo, som Marie-Louise kaldes, har kendt hinanden siden skoletiden, og blev for alvor kærester i 2013. Til september fuldendes eventyret så, når parret bliver forældre til en lille datter.

Lukas Graham har aldrig haft lyst til at fortælle meget om sin store kærlighed. Men i et åbenhjertet interview i august-nummeret af Euroman, at ”hun er smuk og kunne få hvilken som helst mand. ”Og så valgte hun mig…”.

I interviewet fortæller Fristadssangeren også, at særligt Rillo ønskede at holde graviditeten for sig selv. Men den glædelige nyhed blev opsnappet af en journalist, og derfor valgte Lukas Graham selv at tage styringen.

Han stillede derfor op i et stort interview med Politiken 13. april og afslørede, at kæresten til september ville føde parrets første barn.

- Jeg kan godt lide at have kontrol. Kontrol betyder meget for mig, siger Lukas Graham i interviewet og tilføjer, at han synes, det er mærkeligt, at hans private liv – og ikke kun musikken – interesserer folk.

Se et galleri med billeder fra Lukas Grahams liv i bunden af denne artikel.

- Jeg forstår grundlæggende set ikke, hvorfor folk synes, jeg er interessant. Det er jo musikken, de skal forholde sig til, ikke mig. Og slet ikke min kæreste og hendes mave, siger han videre.

Men jo… Lukas Graham forstår alligevel godt, hvorfor hans kæreste er interessant.

- Men hun skal ikke blive en historie, bare fordi hun er min kæreste. Hun tager jo netop ikke med til premierer og den slags, fordi hun ikke har lyst til at blive kendt. Vi har ikke lyst til at spille med på det og invitere medierne til at skrive om os, fortæller Lukas Graham i interviewet.

Se et galleri med billeder fra Lukas Grahams liv herunder:

Lukas Graham - billeder fra hans liv

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close