Lucy Love: Cool at være kendt fra Blachman-program

Lucy Love kan bl.a. høres til Fredagsrock i Tivoli til sommer

Lucy Love kan bl.a. høres til Fredagsrock i Tivoli til sommer

Foto: Thomas Laursen"Mentor" - Thomas Blachmans tv-satsning på DR1 - blev for mange danskere det første møde med Lucy Love. For sangerinden er det dog underordnet, hvor folk hører hendes navn først, så længe de ender med at lytte til hendes musik.

- Jeg tror efterhånden en del genkender navnet Lucy Love, selvom mange nok vil have svært ved at sige, præcis hvem eller hvad, det dækker over. Det også cool nok at være kendt fra tv, siger hun.

Lucy Love slog for alvor igennem med sin musik i 2009, da hun vandt P3 Guld Eksperimentet og kort derefter udsendte sit debutalbum 'Superbillion'. Men den unge grime-musiker er kendt for andet og mere end musik.

- Mange kender mig også fra elefanten, siger Lucy Love og uddyber:

- Jeg har udsmykket en elefant til "Elephant Parade" (en international kunstbegivenhed red.). Den stod udstillet bag Statens Museum for Kunst, hvor en del sikkert også har set og husker mit navn fra, forklarer hun.

Danske kvinder vil ha' Blachman

Lucy Love, der er uddannet billedkunstner fra Det Fynske Kunstakademi, laver også selv sin egen scenografi, ligesom hun selv designer sine kostumer og laver alt visuelt indhold til musikvideoer og pladecovers. Sin musik udsender hun fra sit eget pladeselskab, som også udgiver for blandt andre rapperen Linkoban.

Det kunstneriske arbejde har imidlertid ikke gjort Lucy Love for fin til tv-underholdning. Ud over at agere mentor for en gruppe håbefulde artister i "Mentor", har hun desuden medvirket i et afsnit af "Kender du typen" på DR1.

Det er i følge Lucy Love netop udfordringen i forhold til at kunne gennemskue hendes "type", der kan være forklaringen på, hvorfor hendes musik ikke er mere alment kendt.

- Folk bliver tit overraskede over, at de godt kan lide min musik. De tror måske, det er sådan noget alt for teenageagtigt, moderne noget, jeg laver. Men når de så lytter til det, finder de ud af, hvor bredtfavnende min musik i virkeligheden er, siger hun.

- Men jeg får hele tiden nyt publikum. For hvert album, jeg udgiver, er der flere, der lytter til min musik, konstaterer Lucy Love.

Lucy Love kan opleves til Fredagsrock den 25. juli på Plænen i Tivoli.

Se galleriet med Blachman: Manden med de store armbevægelser

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close