Nyheder 14. juni 2018

Louise Wolff retur til TV 2

Louise Wolff blev ikke længe i Danmarks Radio i denne omgang
Foto: Kaspar Wenstrup

TV-værten Louise Wolff forlader DR mindre end et år efter, at hun skiftede fra TV 2.

Det skriver tv2.dk.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

På TV 2 vender Louise Wolff tilbage i rollen som yderst morgenfrisk vært på 'Go' morgen Danmark'.

Den værtsrolle havde hun i to år fra 2015-2017, inden hun i november sidste år skiftede til Danmarks Radio.

På DR var hun vært på kulturmagasinet "Gejst" i første halvdel af 2018.

Et job hun tilbage i november i fjor betegnede som et drømmejob.

- Det er lidt af en drømmeopgave for mig at være med til at løfte Danmarks nye kulturmagasin. Jeg har lavet mentale piruetter, lige siden jeg vidste jobbet var mit. Kultur er på mange måder flødeskummet på vores daglige tilværelse, og jeg er utrolig nysgerrig på, hvad der sker rundt omkring i hele landet, fortalte Louise Wolff i november. Også hos Danmarks Radio var man begejstrede for, at Louise Wolff nu vender tilbage til kanalen. - Vi kunne ikke ønske os en bedre vært end Louise Wolff til at stå i spidsen for vores nye program. Louise er både skarp og kompromisløs, og hun er en rutineret vært, der mestrer mange forskellige genrer, sagde Christian Lindhardt, der er indholdschef hos DR Nyheder. Men "Gejsten" var tilsyneladende ikke større end at Louise Wolff nu dropper DR og det nye kulturprogram. Hun har erkendt, at det er live-TV, der ligger hendes hjerte nært. - Der er en fed stemning på det program, og den glæder jeg mig til at være en del af igen. Der er noget særligt ved at være med fra morgenstunden, man står tidligt op sammen med kollegerne, og man er på en måde med til at starte folks dagligdag, siger Louise Wolff til tv2.dk.

Louise Wolff blev sidste år mor til datteren Billie.

- Og pludselig er sådan en lille fod det smukkeste vi nogensinde har set. Vores datter er så fin og dejlig, og vi er så lykkelige for at det lille væsen valgte at dukke op hos netop os. Livet har aldrig været smukkere, skrev Louise sidste år på Instagram, da datteren var kommet til verden.

Til Ekstra Bladet fortæller hun, at det nye familiemedlem ohså har været medvirkende til beslutningen om at forlade DR og "Gejst" allerede nu.

De sene arbejdstimer har gjort det problematisk at få familielivet til at hænge sammen.

- Meget af kulturstoffet foregår om aftenen, og jeg har en kæreste, der også arbejder meget om aftenen som lysdesigner, og det betyder, at vores datter har skullet være glad for sin babysitter. Logistikken har været lidt problematisk, understreger hun over for Ekstra Bladet. Før Louise Wolff kom til TV 2 i 2015 var hun vært på "Aftenshowet" og "Sporløs" på DR.

Sponsoreret indhold