Nyheder2. november 2016

Louise Wolff er blevet mor

TV-værtens datter er kommet til verden
https://imgix.seoghoer.dk/media/817c6e5c0f6e42a6acc3e4b750821b4d.jpg
 Foto: Thomas Laursen

TV 2-værten Louise Wolff er blevet mor.

Det afslører hun selv på Instagram.

- Og pludselig er sådan en lille fod det smukkeste vi nogensinde har set. Vores datter er så fin og dejlig, og vi er så lykkelige for at det lille væsen valgte at dukke op hos netop os. Livet har aldrig været smukkere, skriver hun og ledsager med et billede af datterens lille fod.

Det er Louise Wolffs første barn.
I august afslørede "Go' Morgen Danmark"-værten, at hun ventede en lille pige. - Vi havde ingen præferencer om kønnet, og vi glæder os, sagde Louise Wolff ved den lejlighed til BILLED-BLADET.
Hun og kæresten Jonas har lavet en længere liste med pigenavne, som de nu, når den lille er kommet til verden, skal vælge imellem.
Da Louise i maj afslørede, at hun var gravid, blev nyheden ledsaget med en snak om den spænding og glæde, der allerede der fyldte meget. - Siden det er første gang, så ved vi jo ikke rigtigt, hvad vi skal forvente, men det bobler af glæde i os begge for at møde det lille nye menneske, som er på vej. Og med mit morgenjob er jeg jo efterhånden godt trænet i at stå op midt om natten, så lidt forberedelse til det nye babyliv har jeg måske allerede gjort mig, fortalte en glad Louise Wolff til tv2.dk. Faderen til den lille pige, Jonas Bøgh, er lysdesigner på Det Kongelige Teater. De mødte hinanden hos fælles venner og har været kærester siden 2014. Se galleri med smukke Louise Wolff:

Se smukke Louise Wolff

Se opslaget herunder:

Sponsoreret indhold