Louise Wolff: Jeg snyder ikke

Louise Wolff er stadig glad for sin medvirken i ”Sporløs”

Louise Wolff er stadig glad for sin medvirken i ”Sporløs”

Foto: Birger Vogelius

Onsdag blev det afsløret, at TV-programmet "Sporløs" bygger på interviews og research, som er foretaget inden, Louise Wolff og resten af TV-holdet rejser ud i verden for at opspore forsvundne familiemedlemmer.

Det mener den 31-årige vært på programmet ikke, der er noget galt i.

- Det ærgrer mig, at det bliver udlagt som om, vi ønsker at vildlede seerne - det er bestemt ikke tilfældet. Det ville være at svigte vores medvirkende, hvis vi bare rejste ud i verden på må og få med tændt kamera, uden at vi vidste, hvad der ventede dem, siger Louise Wolff til B.T.

Intet skuespil

- Jeg har absolut aldrig følt, at jeg spillede skuespil - indimellem er jeg sågar selv blevet ret følelsesmæssigt påvirket af intensiteten i følelserne hos de mennesker, der har medvirket. Der er på ingen måde tale om snyd eller skuespil fra min side, fastslår hun i avisen.

Louise Wolff vil gerne stå i spidsen for en ny omgang af "Sporløs", men der er foreløbig ikke programsat flere nye episoder. Beslutter DR sig for en ny omgang af programmet, vil det dog for fremtiden fremgå af rulleteksterne, at programmet bygger på en rekonstruktion.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close