Nyheder 17. februar 2010

Louise Wolff: Snyder seerne

Det populære TV-program ”Sporløs” er rent fup. Alt er aftalt på forhånd
Sporløs-værten Louise Wolff har rejst verden rundt med adskillige danskere for at finde "forsvundne" familiemedlemmer
Sporløs-værten Louise Wolff har rejst verden rundt med adskillige danskere for at finde "forsvundne" familiemedlemmer
Foto: Birger Vogelius

Op mod én million seere følger med hver gang den indfølende DR-vært Louise Wolff prøver at finde søgende danskeres tabte familiemedlemmer. Tårerne holdes ikke tilbage, og der spares heller ikke på følelserne, når blodets bånd igen knyttes for åben skærm.

Der er bare ét problem. Det hele er fusk!

- Når vi tager af sted, er der manuskript på det hele. Alle medvirkende ved, at vi kommer. De er instrueret i, hvad de skal sige. Og de er klar over, at den søgende ikke ved noget, siger en tidligere researcher på "Sporløs" til fagbladet Journalisten.dk.

Klager til DR

Faktisk har adskillige danskere følt sig så snydt, at de har klaget til DR. Det viser sig nemlig, at opmærksomme seere uden større vanskeligheder, har kunnet finde ellers forsvundne familiemedlemmer ved simple søgninger på nettet - uden at rejse verden rundt på skatteydernes regning.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Louise Wolff. SE og HØR ville ellers gerne have spurgt hende, hvorfor "Sporløs" ikke gør opmærksom på, at de forsvundne familiemedlemmer i forvejen ved, at de kan vente besøg fra fortiden.

Sponsoreret indhold