Louise Wolff træner op til morgenjob

Thomas Laursen

Louise Wolff skal snart til sætte vækkeuret adskillige timer tidligere, end hun har været vant til.

Når vækkeuret bimler hos den 36-årige tv-vært fra sommer, skal hun fremover sige "Go' Morgen Danmark" til de omkring 600.000 seere på TV 2's populære morgenprogram, når hun skifter job fra DRs "Aftenshowet."

Og inden hun for alvor starter i jobbet, er den lyshårede og storsmilende vært for tiden med bag kameraet for at få indblik i udsendelsen. Det viser hun på sin Instagram-profil.

- Vi starter tidligt i min nye klasse, konstaterede Wolff på et billede af mandagens morgenhold bestående af Stéphanie Surrugue og den garvede "Go' Morgen"-vært Morten Resen, mens hun tirsdag morgen tog et billede klokken 06.29.

- I lære som A-menneske, dag 2, skriver den kommende morgenvært og hashttagger billedet af uret i teknikrummet med ordene: "Så står vi op."

Særligt de tidligere mødetider bliver en udfordring, fortalte Louise Wolff i pressemeddelelsen om jobskiftet.

- Det kan godt være, det bliver lidt svært i starten, og jeg skal i hvert fald ud at købe et par ekstra vækkeure for at være sikker på at vågne, lød det fra tv-værten, der glæder sig til det nye job:

- Folkene bag programmet er vildt dygtige, og det hold ser jeg meget frem til at blive en del af, lød det fra Wolff, der dermed vender tilbage til TV 2, hvor hun var vært på ungdomsprogrammet "Rundfunk" i 2004 og 05.

Wolff har læst medievidenskab ved Aarhus Universitet og har en diplomuddannelse i journalistik fra Danmarks Journalisthøjskole og Syddansk Universitet.

Hun kom i praktik på P3 og har siden været vært og tilrettelægger på adskillige radioprogrammer, inden hun kom på skærmen, hvor hun har stået i spidsen for nogle af landets største tv-shows som dansk Melodi Grand Prix, "DRs 90-års show" og kavalkaden "Året, der gik".

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close