Louise blev brutalt dræbt: Sådan sagde hendes familie farvel

4. november blev 32-årige Louise Borglit dræbt i Elverparken i Herlev. 

Allerede ugen efter blev den vordende mor bisat. 

Det foregik i stilhed, det skriver BT

- Familien holdt det i stilhed allerede ugen efter, hun blev myrdet, fortæller Hans Tonnesen, der er efterforskningsleder ved Københavns Vestegns Politi, til BT. 

Louise Borglit var gravid i 7. måned, da hun brutalt blev dræbt med flere knivstik i brystet, mens hun luftede sin søsters hund i Elverparken om aftenen den fjerde november efter mørkets frembrud.
 
Hun var kort før drabet flyttet fra Nørrebro til Herlev, for at give sit kommende barn – en lille dreng, som hun ind til videre kaldte ”Lille P” - mere trygge rammer.
 
Enkelte personer, der var tæt på Louise, blev afhørt af politiet, men ingen er mistænkt, og politiet ved ikke, hvorfor den 32-årige makeupkonsulent skulle slås ihjel, og hendes morder er stadig på fri fod.
 
Gennemsøgninger af Elverparken og vandområder og kloakker i nærheden samt overflyvning med droner har ikke bragt politiet nærmere morderen eller drabsvåbenet.
 
Sagen kort:
 
- Fredag den fjerde november om aftenen går Louise Borglit tur med sin søsters hund i det grønne område Elverparken i Herlev, vest for København. Hun er iført sit olivengrønne regntøj og blå gummistøvler.
 
- En anden hundelufter hører to skrig omkring kl. 19.
 
- Omkring samme tidspunkt ser et vidne en mørkklædt mand løbe igennem parken. Da manden ser vidnet, vender han om, og løbet den anden vej.
 
- 15 minutter senere finder en forbipasserende Louise, hårdt såret af knivstik i brystet.
 
- Akutlæger bliver tilkaldt, men må erklære den 32-årige kvinde – og hendes ufødte barn – afgået ved døden.
 
- Manden, som er politiets bedste bud på en mistænkt beskrives som 28-30 år gammel, cirka 1.80, spinkel af bygning med smalt markeret ansigt.
 
- Han var iført mørke bukser og en mørk jakke med hætte trukket op over en mørk kasket og mørke sko.
 
- Der har været oplysninger fremme i pressen om, at Louises morder, ud over en kniv, også havde benyttet sig af en økse under mordet, men det har politiet ikke kunne bekræfte.

Politiet har modtaget mere end 150 henvendelser i sagen, men håber stadig på tip, der kan føre frem til gerningsmanden. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close