Nyheder 15. februar 2018

Lotte Andersen med i stjernespækket ny TV-serie

Viaplay har føjet endnu et kendt ansigt rollelisten på serien "FRIHEDEN", der får premiere til efteråret
Foto: Michael Rieck

Det bliver en stjernespækket affære, når Viaplay har premiere på deres første danske originalserie "FRIHEDEN" til efteråret.

Tidligere er det kommet frem, at Lene Maria Christensen og Lars Ranthe spiller hovedrollerne i den nye TV-serie, og nu tilføjer Viaplay så endnu et stort navn til rollelisten. 

Skuespilleren Lotte Andersen, der blandt andet har spillet med i "Broen", "Forbrydelsen", "Rita" og "Album", skal nemlig også være med i "FRIHEDEN". 

Lars Ranthe og Lene Maria Christensen spiller ægteparret Erik og Nina, der er tidligere storsvindlere, men som nu lever et trivielt og lovlydigt familieliv i en forstad til København. Altså lige indtil fortiden indhenter dem. 

Fra en fortid hvor de kunne svindle hvad som helst fra hvem som helst, og hvor millionerne rullede, er Erik og Ninas ægteskab i dag reduceret til en praktisk foranstaltning, hvor madpakker, realkreditlån og hækkeklip er hverdagen i parcelhuset i forstadskvarteret Friheden i Hvidovre. Lige indtil en bekendt fra fortiden dukker op med en plan og med en klemme på Erik og Nina, som de ikke kan slippe ud af.

Og det bliver Lotte Andersen, der i rollen som svindleren Jacqueline, bliver den fortid, der indhenter Erik og Nina. 

Rollen som Jacqueline byder for Lotte Andersen på masser af udfordringer, da hun skal spille flere roller i rollen. Jacqueline skal nemlig flere gange udgive sig for at være en anden i forbindelse med et stort svindelnummer.

 - Det er skidesjovt. Vi har en fest med det, fortæller Lotte Andersen, da SE og HØR møder hende på settet til den nye TV-serie. 

Store forventninger hos Viaplay

Den nye TV-serie startede optagelser den 13. november, og det bliver den første danske originalserie fra Viaplays hånd. Viaplay har allerede haft stor succes med originalserierne "Okkuperet", "Hassel" og "ALEX".    Og hos Viaplay har de store forventninger til "FRIHEDEN"   - Vi har store ambitioner med "FRIHEDEN", og den er helt klart én af vores større satsninger. Serien, der er baseret på en både sjov og relevant idé, tager fat i nogle samfundsmæssige udfordringer, sætter dem i en skarp og humoristisk kontekst og giver os noget, vi ikke har set før, siger Head of Originals for Viaplay, Nanna Mailand-Mercado.   "FRIHEDEN", der består af 10 afsnit, får premiere næste år eksklusivt på Viaplay i hele Norden og senere på TV3 til efteråret. 

Sponsoreret indhold