Nyheder20. februar 2013

Lone Dybkjær i sorg: Har mistet sin datter

Tabte kampen mod sclerose
Lone i en glad stund med Lotte. Nu er hun død.
Lone i en glad stund med Lotte. Nu er hun død.
 Foto: All OverEfter en lang og barsk kamp mod sclerose døde Lone Dybkjærs datter Lotte Dybkjær i begyndelsen af februar. Det skriver Ekstra Bladet i dag, onsdag.

Lotte Dybkjær fik diagnosen sclerose som 21-årig.

- Jeg kunne jo se, at Lotte ikke havde det godt, og derfor sagde jeg til hende, at hun skulle sørge for at gå til lægen. Den dag, hun skulle have svaret, havde vi aftalt, at det var hendes far, der skulle gå med hende, for jeg ville blive mest bekymret. Vi fik at vide, at hun havde sclerose, og det har ikke været nogen hemmelighed, sagde Lone Dybkjær ifølge Ekstra Bladet i 1993 til BT.

Læs om den frygtede sygdom her

Lotte Dybkjær er født i 1970 og er fra Lone Dybkjærs ægteskab med Ib Dybkjær. Parret gik hver til sit i 1980. Lone Dybkjær blev senere gift med Poul Nyrup Rasmussen og blev dermed også på et tidpsunkt statsministerfrue.

Poul Nyrup kan om nogen støtte sin kone i den svære stund. Han ved, hvad det vil sige at miste. I 1993 tog hans datter Signe sit eget liv efter at have kæmpet med psykiske problemer i flere år.

Udover Lotte Dybkjær har Lone Dybkjær datteren Mette.

Poul Nyrup: Svært at erkende datteren sygdom

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger blev Lotte Dybkjær begravet i stilhed i starten af forrige uge - uden at familien har meldt det ud offentligt eller har haft dødsannoncer i aviserne.
Sponsoreret indhold