Nyheder20. juli 2023

Løven er stadig løs i Berlin: Mere end 100 politifolk leder efter den

Pansrede køretøjer, helikoptere, termiske kameraer og droner bliver brugt i jagten på den løse løvinde, der lige nu får Tyskland til at holde vejret
Løven er blevet spottet i gang med at æde et vildsvin.
En video af et stor rovdyr har fået politiet til at være talstærkt til stede i det sydlige Berlin.
 Foto: Privat

Natten til torsdag opdagede nogle tyskere en ”stor kat”. Siden kom det frem, at det var en løve, der i nattens mulm og mørke gik rundt i Berlin og skabte frygt.

Nu har politiet indsat mere end 100 politifolk til at fange den løsslupne løve. Et 15 tons tungt køretøj kaldet ”Survivor” kørte ved middagstid ind i skoven med hætteklædte elitebetjente bevæbnet med maskingeværer.

Det skriver det tyske medie Bild.

Situationen bliver taget meget alvorligt, og flere beboere i områderne Kleinmachnow, Teltow og Stahnsdorf er blevet advaret om at opholde sig udenfor, og det samme gælder deres husdyr.

Bekymrede borgere

Flere indbyggere kan også fortælle til det tyske medie, at de er bekymrede.

– Løven må have været lige ude foran vores dørtrin, for politiet søgte der meget intensivt!, sagde en kvinde ved navn Mariam til nyhedssiden.

– Hunde gøede overalt i nabolaget. Vi fik at vide over højttaleren, at vi ikke måtte forlade hjemmet. Nu må vi endelig tage vores børn i daginstitution.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-07-20/23201263184697-1920x1216we.jpg
Mere end 100 politifolk er indsat i jagten på den løsslupne løve.
 Foto: ASSOCIATED PRESS

En anden kvinde fortæller til mediet, at hendes søn institution i dag ikke ville have hverken døre eller vinduer åbne, og de vil blive indenfor.

Politiet har kontaktet dyreinternater, zoologisk have og diverse cirkusser, men der er ingen, der mangler en løve, og ingen har en idé om, hvor den kan komme fra.

Sponsoreret indhold