Nyheder4. juni 2015

L.O.C. kort før bruddet: Kærligheden varer ikke evigt

Efter syv års forhold har Liam O’Connor – alias L.O.C. – og Christiane Schaumburg-Müller besluttet at lade sig skille. Det sker mindre end fire måneder efter, at L.O.C. i et åbenhjertigt interview indrømmede, at ’kærlighed aldrig varer ved’
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/henrikhildebrandt.jpg
 Hen

Det kom som et chok for de fleste, da TV-værtinden Christiane Schaumburg-Müller onsdag aften bekendtgjorde, at hun og L.O.C. skal skilles – efter at have været Danmarks nok mest celebre par gennem syv år.

Bruddet kommer få måneder efter, at L.O.C. talte ud om den svære kærlighed. Det skete i et stort interview med FEMINA.:

- Livet har lært mig, at kærlighed aldrig varer ved. Christiane påstår, at det gør den. Hun giver mig også en forhåbning og en tro på, at det må den også kunne. Vi er nok også begge glade for, at vi ikke mødte hinanden for 10 år siden, for så havde det nemlig ikke varet ved. Vi HAR været ude og været tossede og har fundet en og haft følelsen af: Måske kunne jeg finde noget bedre, sagde L.O.C. – med det borgerlige navn Liam O’Connor - i interviewet i begyndelsen af marts.

Her fortalte han også, at de gennem hele deres forhold har forsøgt at møde hinanden med forståelse; at det var vigtigt, at de respekterede hinandens forskellige liv.

- Jeg tror ikke, vi ville kunne fungere sammen med nogen som helst, hvis vi ikke fik lov til at få tilfredsstillet vores eget lille behov, ego, karrierevalg. Vi har brugt enormt meget tid på at gøre klart for hinanden, hvad der gør os glade. Jeg føler ikke, at jeg har noget at tilbyde hende, hvis jeg ikke føler mig fyldt op med det, jeg holder af. Den gensidige forståelse kom ret hurtigt. Måske fordi vores erhverv minder om hinanden. Der er en enorm forståelse, og det gør det let og respektfuldt, sagde Liam til FEMINA.

Det var Christiane Schaumburg-Müller, der onsdag aften afslørede, at parret – der har kendt hinanden siden 1998 – går hver til sit.

Det gjorde hun på sin Instagram-profil, hvor hun lagde et billede op af parret og skrev en længere kommentar til billedet med indledningen ”Dette er nok det sværeste, jeg nogensinde har skullet skrive”.

Det er ikke første gang, at parret går hver til sit. I 2009 brød parret også med hinanden – på dét tidspunkt var parret endda forlovet, og bryllupsdatoen var fastsat.

Parret fandt dog hurtigt sammen igen, og i december 2012 blev de gift ved et romantisk vinterbryllup. Nu er kærligheden så brast igen.

Sponsoreret indhold