Nyheder 17. januar 2013

L.O.C.: De nybagte mødre elsker ham

Rapperens navn er vildt populært
Den charmerende rapper er et hit hos nybagte mødre.
Den charmerende rapper er et hit hos nybagte mødre.
Foto: All OverHan er cool, han har succes - og han er hamrende romantisk. Rapperen L.O.C. alias Liam O'Connor har alt - og det er tilsyneladende noget, de nybagte mødre falder for.

Den årlige navnehitliste fra Danmarks Statistik er netop udkommet, og den afslører, at det ret særpærgede navn Liam pludselig har indtaget listen - hvor det endda er nået helt op på en sjetteplads på listen over de mest brugte navne til nyfødte.

Derimod er navne som Gustav og Amalie styrtdykket på hitlisten. Muligvis fordi de vordende forældre ikke har lyst til at tænke på realitystjernerne Gustav og Amalie Szigethy, når de kalder på deres små poder

Liam og Christiane: Tæt på at dø

Navnet Amalie er røget helt ud af Top 50-listen. Navnet Gustav er røget ned på plads 33. plads - en fæl nedtur i forhold til de seneste år, hvor Gustav virkelig har storhittet ved døbefondene.

Det er ret usædvanligt, når navne flytter sig så markant fra år til år. Sidste år forklarede flere navneforskere Amalies styrtdyk med, at det sagtens kunne skyldes Amalie Szigethy.

Christiane: Forlader Danmark


Sponsoreret indhold