Nyheder16. november 2012

Christiane og L.O.C.: Tæt på at dø

Kendisparret gamblede med deres liv i Tokyo
Af af
Christiane Schaumburg-Müller og Liam O'Connor satsede alt på en delikatesse.
Christiane Schaumburg-Müller og Liam O'Connor satsede alt på en delikatesse.
 Foto: Dan MariegaardChristiane Schaumburg-Müller og kæresten L.O.C. havde ikke just livet kært, da de under en rejse til Tokyo besluttede sig for at gamble med døden.

Liam havde læst om en eksklusiv restaurant i byen ved navn Aragawa i det amerikanske magasin Forbes, hvor man blandt andet kunne få den japanske specialitet Fugu.

Og det måtte det hotte par bare prøve, selvom det anslås, at mere end 50 mennesker årligt dør af spisen. Fugu eller japansk kuglefisk indeholder nemlig nervegiften tetradotoxin, så hvis ikke den er tilberedt korrekt, er det den sikre død.

L.O.C.: Gift i smug

- Vi skulle naturligvis også smage Fugu, og spurgte tjeneren, hvor lang tid, der ville gå, før man eventuelt døde. Han svarede ni timer, og da vi kom tilbage til hotelværelset syntes jeg, at jeg kunne mærke de forskellige tegn på snarlig død, som tjeneren havde beskrevet for os. Jeg tog derfor et bad og iførte mig derefter mit fineste puds og lagde mig til at dø på sengen, fortæller L.O.C. i Magasinet Traveller.

Næste morgen var Liam og Christiane dog stadig i live og besluttede at fejre det med en gigantisk shoppingtur.

- Vi var jo helt euforiske over at have overlevet det måltid og tog på shoppetur i Tokyo, hvor vi skulle have alt, hvad hjertet begærer. Bulgari smykker, den bedste mad etc, forklarer rapperen.

L.O.C.: Tiltalt for vold

Sponsoreret indhold