Nyheder14. februar 2017

L.O.C.: Chokeret over egne tekster

Selvom den 37-årige rapper er vant til at spille koncerter for fuldt publikum, så kan det en gang i mellem være svært at huske alle sangteksterne. Og når L.O.C. så googler dem, får han fra tid til anden lidt af en overraskelse.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/d0ffdf0.jpg
 Foto: All Over Press

Han er en af Danmarks største rapkunstnere, og har med ørehængere som ”Kvinde min” og ”Frk. Escobar” revolutioneret den danske hiphopscene.

Igennem hans lange og succesfulde karriere, har L.O.C opnået titlen som den bedst sælgende rapper i kongeriget, og hans koncertbilletter bliver revet væk.

Men selv om den 37-årige århusianer efterhånden er en rutineret herre, der er vant til at turnere landet tyndt, så kan det være svært at huske sangteksterne - også selvom man er selveste L.O.C.

I et interview med DR’s radiokanal P3 indrømmer det dansk-irske multitalent, at han lige tjekker op på nogle af sine sange før, han går på scenen.

- Før der er tour, er der minimum to-tre tekster, som jeg lige går ind og googler, siger rapperen.

Og det er det en helt speciel grund til.

- Med tiden, er der kun et par numre fra hvert album, der overlever, fordi det er dem, man holder i live ved at være ude at spille, lyder det fra den tidligere ”Voice”-dommer, der samtidig har en bøn til dem, der ligger hans sangtekster på nettet.

”Absinthe”-sangeren har nemlig oplevet, at hans tekster på internettet ikke altid stemmer overens med den originale sangtekst.

- Hvem end det er, der sidder derude, og laver de der lyrics-sites – tak for hjælpen! Men kunne I ikke bare lige skrive præcis det, der står, lyder det fra L.O.C, der selvfølgelig er meget taknemmelig for, at der er nogen som lægger hans sangtekster til offentlig skue på internettet.

Da L.O.C. en dag slog sin egen sangtekst fra ”Gentleman” op, fik han sig noget af en overraskelse.

Pludselig stirrede teksten ”Knep en orne” tilbage på rapperen fra computerskærmen – i virkeligheden var Liams tekst ”Knep hende ordentligt”. Ikke mere stuerent, men dog den korrekte tekst. Det har han senere fået nogle gode grin over.

Se hele P3’s underholdende interview med L.O.C. herunder:

Se også billeder af L.O.C. og yndige Christiane Schaumburg-Müller i galleriet herunder:

Christiane og L.O.C.

null

Sponsoreret indhold