L.O.C.: Bange for at Constantin ikke kan genkende ham

Foto: Niels S. Andersen

Den populære musiker L.O.C. er på plakaten, når Grøn Koncert løber af stablen her i juli måned.

Og det betyder, at rapperen, der er far til sønnen Constantin som han har sammen med sin yndige fru Christiane Schamburg-Müller, skal undvære sin lille guldklump.

- Jeg ved ikke, om Constantin skal med. Det bliver noget med at tage frem og tilbage, sagde L.O.C., der er vild med at være far.

"Frk. Escobar"-sangeren har dog også gjort sig nogle tanker om hans udseende har en betydning for sønnens opfattelse af ham. 

– Jeg tør ikke rage skægget af, for jeg er bange for, at han ikke kan kende mig, fastslog 37-årige Liam O'Conner, da SE og HØR mødte ham til Grøn Koncerts pressemøde.

Det er ikke meget, vi har fået lov at se til Constantin endnu. Og det tyder ikke på, at det bliver meget mere de næste år.

Christiane Schaumburg-Müller og Liam har nemlig lavet en aftale om, at de ikke skal dele særlig mange billeder af deres lille søn.

Men de har ikke været blege for at tale om ham og det at blive forældre.

- Ved du hvad? Jeg har faktisk aldrig været så glad i mit liv som netop nu, fortalte rapperen om at blive nybagt far til Børsen.

- Og som b-menneske passer det mig perfekt, at han ligesom jeg er vågen hele natten, ha, ha, ha.

Se billedet af L.O.C. med skæg herunder og læs meget mere om familien Schaumburg-Müller O'Connor i denne uges SE og HØR:

 
L.O.C. til pressemøde på dette års Grøn Koncert. (Foto: Thomas Laursen)

På pressemødet forsikrede L.O.C., at han og Christiane ikke har travlt med at gøre Constantin til storebror. 

Det er 35. gang, at Grøn Koncert kommer rundt til de største danske byer med fed musik og kølige Tuborg. 

Udover L.O.C, kan du også opleve Rasmus Seebach og Scarlett Pleasure til dette års begivenhed, der er arrangeret af Tuborg og Muskelsvindfonden.

Læs mere om pressemødet på Grøn Koncert i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.  

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close