Nyheder 1. marts 2010

Livvagterne: Endelig populær

Seerne har længe været vilde med DR-dramaet, og nu melder anmelderne sig også i klappekøen
Jasmina, spillet af Cecilie Stenspil, har været "Livvagternes" naturlige centrum og omdrejningspunkt her i foråret
Jasmina, spillet af Cecilie Stenspil, har været "Livvagternes" naturlige centrum og omdrejningspunkt her i foråret
Foto: DR

"Livvagterne", der slutter på næste søndag, får måske også en overraskende slutning, når det gælder popularitet. Selv anmelderne er med efter afsnittet i aftes.

Fra starten af denne vinters ombæring af "Livvagterne" har seerne ikke et sekund været i tvivl. De elsker Jasmina, Rasmus, Jonas, Leon, Lille Kurt, Tønne, og hvad de nu ellers hedder alle sammen, når de uge efter uge redder menneskeliv, mens kaffe, kager og weekendens strabadser fordøjes søndag aften ude i de små hjem.

Tæt på 1 ½ mio. danskere tænder for "Livvagterne" og DR1 hver søndag, så det er kun "X Factor" og enkeltstående begivenheder som Melodi Grand Prix, der kan overgå det.

Men hidtil har anmelderne mildest talt være lorne ved det ellers succesfulde forfatterpar Mai Brostrøm og Peter Thorsboes serie. Ikke mindst i Ekstra Bladet og B.T.

- Efter et par uger, hvor "Livvagterne" har ligget på et underholdningsmæssigt dødsleje, er der atter - nærmest mirakuløst - kommet liv i serien, skriver Ekstra Bladet og giver 4 ud af 6 stjerner til afsnittet.

- Det bliver garanteret dramatisk. Som optakten i aftes, der var et af seriens allerbedste afsnit, med fare på færde, fart over feltet - speederen i bund (…) det var drønhamrende spændende, skriver B.T. og giver 5 ud af 6 stjerner.


Slutscenen i gårsdagens afsnit, hvor Leon og Jonas lokkes i baghold i Congo, lover godt for en spændende afslutning på søndag (Foto: DR)

Læs meget mere om ugens film og TV på www.tjektv.dk

Sponsoreret indhold