Lise Nørgaard: Vil ikke undskylde for børnenes barndom

Biografien ”Lise Nørgaard – De første 100 år” er skrevet af Jacob Wendt Jensen ud fra samtaler med Lise selv, hendes børn og venner.

Biografien ”Lise Nørgaard – De første 100 år” er skrevet af Jacob Wendt Jensen ud fra samtaler med Lise selv, hendes børn og venner.

(Foto: All Over)

Lise Nørgaard fylder 100 år lige om lidt, og i den anledning er der udkommet en biografi om den folkekære succesforfatter.

I bogen "Lise Nørgaard - De første 100 år" indrømmer hun, at hun har haft dårlig samvittighed over, at hun var mere karrierekvinde end mor, men siger dog om datteren Dorte: 

- Dorte er meget kærlig, men også meget følelsesladet, og jeg synes, hun gør det her til et drama, og i øvrigt har hun ikke så god hukommelse som Anne og Bente, lyder det fra Lise Nørgaard.

Da forfatteren i bogen, Jacob Wendt Jensen, spørger Lise Nørgaard, om hun vil sige undskyld, lyder svaret:

- Jeg har ikke spor imod at sige, at jeg er ked af, at hun havde det sådan, som hun siger, hun har. Men at give en undskyldning. Hvad er en undskyldning? Det synes jeg ikke er på sin plads, lyder det fra hovedkvinden bag den populære TV-serie "Matador".

I dag har Lise Nørgaard og hendes tre døtre det fint sammen, og enigheden om pigernes barndom kan stadig diskuteres, men det er lagt bag dem. 

Læs hele historien om Lise Nørgaard i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close