Nyheder10. december 2017

Lise Nørgaard har to stalkere

Den 100-årige journalist og forfatter afslører, at hun bliver plaget af to stalkere
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/z2.jpg
 (Foto: All Over)

I disse dage flyder medierne over med anklager om overgreb og seksuelle forulempelser, og nu melder 100-årige Lise Nørgaard sig også på banen. Dog er det ikke så grelt, at hun vil kategorisere det under #metoo-bølgen, som er blevet hashtagget for de mange historier om, at kvinder bliver seksuelt krænkede.

Her finder du den perfekte gave.

- Jeg har et par stalkere. Tænk, at nogen gider, fortalte "Matador"-bagkvinden ifølge Ekstra Bladet, da hun lørdag var gæst i Radio 24/7-programmet "Flaskens Ånd".

Lise Nørgaard fortæller, at det er to mænd, der ikke kan holde fingrene fra hende. Den ene er ifølge Nørgaard sidst i 90'erne og ret kendt.

- Han piller ved mig og holder hænderne på mig alle vegne. Det er møgirriterende, og han er væmmelig, for han hænger op af mig, hvis han møder mig ude i livet. Den anden er nogenlunde magen til. Han render rundt efter mig hele tiden og foregiver over for omverdenen at have patent på mig, fordi han altid har kendt vores familie og altid har kendt mig. Det han han ikke. Han har aldrig sat sine ben i mit hus, men det er åbenbart det, han lever på. Det er ret generende, fortæller Lise Nørgaard til Poul Pilgaard Johnsen, der er programmets vært.

Over for Ekstra Bladet uddyber Lise Nørgaard, at hun prøver på at få stalkerne til at droppe hende ved at give dem den kolder skulder.

- Ja, men den virker bare ikke rigtigt, vil jeg sige. Det er jo derfor, de er stalkere. Der er mange mennesker, man prøver at afværge - først på den venlige måde og derefter med sin skarpe tunge. Men det forstår en stalker ikke. Det preller af på dem, lyder det fra Lise Nørgaard til Ekstra Bladet.

Forfatteren og journalisten understreger dog, at hun aldrig har følt sit truet af sine to stalkere.

- De er jo uskadelige - bort set fra den ene. Han er så vild efter at røre mig. Og det synes jeg ærligt talt godt, at man kan bede sig fritaget for, når man er 100 år. At blive pillet på, lyder det fra Lise Nørgaard.

Sponsoreret indhold