Nyheder13. februar 2017

Se foto: Lisbeth Østergaard deler frækt bryllupsbillede

Lisbeth Østergaard markerer, at det er et halvt år siden, at hun giftede sig med Ralf Østergaard Christensen.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lisbeth_oestergaard_tl.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Om præcis seks måneder kan Lisbeth Østergaard og gemalen, Ralf Østergaard Christensen, fejre papirbryllup efter et år sammen som mand og kone.

Det markerer TV3-værtinden på Instagram, hvor hun har delt et frækt bryllupsbillede fra parrets store dag i sensommeren.

På billedet har Ralf Østergaard Christensen et solidt greb om Lisbeth Østergaards blottede lår, mens han giver hende et passioneret kys.

- Et halvt år som mand og kone - jeg er vild med det. Og DIG, skriver hun til det frække foto, som hun har tagget Ralf Østergaard Christensen i.

Parret forlovede sig i sommeren 2015, men i stedet for at trække en ring op fra inderlommen, friede Ralf Østergaard Christensen til sin Lisbeth med en tatovering med ordene "Marry me Lizzy?" (gift dig med mig, Lizzy, red.).

Da de giftede sig i Skovshoved Kirke den 13. august 2016 og trådte ud som mand og kone, var det til et espalier af Stormtroopers fra "Star Wars"-universet, som parret er stor fan af.

Lisbeth Østergaard og Ralf Østergaard Christensen mødtes gennem fælles venner og stod frem som par i 2013. Efter to års forhold fik de sønnen Viggo sammen i 2015.

Han var naturligvis brudesvend til brylluppet, som var spækket af celebre gæster.

"Vild med dans"-veteranen Thomas Evers Poulsen, tv-værten Morten Resen og TV3-kollegaen Jeppe Nybroe var med til at kaste ris på parret efter ceremonien.

Se det frække bryllupsbillede her:

/ritzau/FOKUS

Sponsoreret indhold