Nyheder27. august 2011

Lisa Lents vil vinde Miss World

Den tidligere Vild med dans-deltager er dog ikke selv det kønne ansigt denne gang. Lents har fundet en ’fantastisk’ smuk pige.
Af af
Lisa Lents er sikker på, at Danmark har en chance for at vinde Miss World med Maya Olesen
Lisa Lents er sikker på, at Danmark har en chance for at vinde Miss World med Maya Olesen
 Foto: All Over

Hun er hårdtslående og flot, men alligevel sender Danmark en anden skønhed ud i verden for at sikre den eftertragtede titel som Miss World. Faktisk er det Lisa Lents selv, der har valgt den 20-årige Maya Olesen som Danmarks repræsentant. Lents er nemlig Miss World-direktør.

- Valget faldt på Maya Olesen, fordi hun er fantastisk smuk og har en meget stærk udstråling. Maya er en meget selvstændig, intelligent ung kvinde og har hjertet på det rette sted. Jeg mener at hun vil være et godt forbillede og inspiration for andre unge mennesker. Derudover har Maya et godt internationalt look, som jeg er overbevist om kan bringe hende langt i Miss World 2011 konkurrencen, siger Lisa Lents til TV 2 Gossip.

Danmark har endnu aldrig formået af vinde Miss World, men med Maya Olesen i front, håber Lisa Lents, at den statistik vil ændre sig i år, når Miss World løber af stablen i England fra den 19. oktober til den 6. november, hvor finalen finder sted.

- Jeg har stor tiltro til Maya. Hun har et godt bagland og er opdraget med gode værdier. Der er en meget god balance mellem målrettethed og ydmyghed, som er en god ting at have med i bagagen, forklarer Lisa Lents.

Til Miss World-konkurrencen i England skal pigerne bo på et femstjernet luksushotel og deltage i diverse velgørenhedsarrangementer, gallamiddage, modeshows, receptioner, besøg på børnehospitaler mm. Her vil der blive lagt stor vægt på deltagernes personlighed og karakter.

Læs også: Lisa Lents: Misbrugt på Rhodos

Sponsoreret indhold