Nyheder29. juni 2011

Lisa Lents: Misbrugt på Rhodos

Skønhedsdronningen bliver mod sin vilje brugt som reklamesøjle på ferieøen
Ved et rent tilfælde fandt Lisa Lents ud af, at et af hendes modelbilleder bliver misbrugt
Ved et rent tilfælde fandt Lisa Lents ud af, at et af hendes modelbilleder bliver misbrugt
 Foto: All Over

Lisa Lents gjorde store øjne, da hendes veninde forleden sendte et billede hjem fra Rhodos, hvor hun er på ferie. Det forestillede nemlig Lisa Lents i en reklame for et beach party på ferieøen.

- Hele øen er fyldt med store plakater og flyers med mit billede, fortæller den smukke model, som ikke anede noget om kampagnen, før hendes veninde og en anden Facebook-ven gjorde hende opmærksom på den.

Hun fremstår derfor som ufrivillig lokkedue på den farverige plakat.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/4c86493db281420ba17e6d952e9f364c.jpg



- Jeg er da smigret over, at de har lyst til at bruge billedet, men samtidig synes jeg, at det er meget mærkeligt. Det er lidt ubehageligt, at der er nogen, der har brugt mit billede til sådan noget uden at have fået lov, siger Lisa Lents.

Læs også: Lisa Lents: Single

Hun har talt med den fotograf, som tog billedet af hende for 3-4 år siden, og han har ikke solgt det til nogen.

- Juridisk skal jeg ikke gøre mig klog på, hvad man må og ikke må, men jeg kan ikke forestille mig, at man bare må tage et hvilket som helst billede og bruge det i sådan en omfattende kampagne, siger Lisa Lents, som har tænkt sig at tage fat i sin advokat i morgen.

- Jeg vil jo gerne selv bestemme, hvad jeg reklamerer for, siger Lisa Lents.

Læs også: Lisa Lents: Se nye frække billeder

Modellen regner ikke med at inkassere en kæmpe erstatning, men hun anslår, at sådan en reklamekampagne kunne have indbragt hende omkring 100.000 kroner.

- Det er selvfølgelig forskelligt fra gang til gang og fra kunde til kunde, men med så store plakater og så mange flyers vil jeg tro, at det ligger deromkring, vurderer modellen.

Sponsoreret indhold