Nyheder11. oktober 2017

Lis Sørensen: Giver millionrabat på sit Gentofte-hus

Lis Sørensen har sat prisen for sit Gentoftehus ned med næsten en million.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lis-soerensen.jpg
 (Foto: All Over)

Det haster tilsyneladende med at komme af med boligen for den danske sangstjerne Lis Sørensen, som for nylig blev single efter 29 års ægteskab.

I august smed hun sit 239 kvadratmeter store hus i Gentofte på markedet til 10,9 millioner kr., men allerede nu har ”Du tænder lys”-sangerinden sat prisen ned til 9.985.000 kr. Det skriver Boliga.dk.

Lis Sørensen meddelte i sommer, at hun og manden Jan Sivertsen, som spiller trommer, har valgt at gå hver til sit.

Parret købte i 1998 det lækre hus opført i grantømmer-bjælker, som blandt andet byder på loft til kip og et åbent ildsted at hygge sig foran. Derudover er der også fundet plads til en delvist overdækket terrasse.

Dengang slap de to musikere med at betale 3,4 millioner kr. for bjælkehytten, og de står dermed til at kunne tjene 6.450.000 kr., hvis huset bliver solgt til den nye salgspris.

Dyrt område

– Det har været dejlige 29 år, hvor vi har arbejdet og levet sammen, og nu skal vi gøre noget hver for sig, hvilket vi begge glæder os til. Vores hus i Gentofte er sat til salg, og vi er glade for den opbakning, vi har fået fra vores familier, kollegaer og venner, fortalte parret i sommer om brud og salg.

Gentofte er med en kvadratmeterpris på 45.000 kr. et af de dyreste steder i landet, men flere ejendomsmæglere melder, at de senere års himmelflugt i priserne måske er ved at have toppet.

Se billedet af Lis Sørensens hus herunder:

https://imgix.seoghoer.dk/lis-soerensen-boliga.jpg
 Foto: Nybolig Gentofte

Sangerindens dyre bjælkehytte set fra haven. (Foto: Nybolig Gentofte / Annemette Lyngh

Sponsoreret indhold