Linse til Mikkel Kessler: Afliv John

Linse Kessler og Mikkel Kessler er begge store hundevenner

Linse Kessler og Mikkel Kessler er begge store hundevenner

Foto: Kaspar Wenstrup og All OverNormalt er man en heldig fyr, hvis man er hund i familien Kessler, for der er næppe nogen, der elsker dyr så meget som dem. Men for Mikkel Kesslers hund John ser fremtiden pludselig noget usikker ud.

John, som er en krydsning mellem en Engelsk Bulldog og en Boxer, har nemlig skambidt naboens lille terrier. Og det kan koste ham livet.

LÆS OGSÅ: Mikkel Kesslers hund angreb naboen

Når en hund angriber en anden, ender det nemlig ofte med en aflivning af dyret, noget som Mikkels Kesslers storesøster Linse bestemt er klar over. Derfor opfordrer hun Mikkel til selv at få det gjort nu.

- Jeg er sgu ked af det og rystet over, hvad der skete med Mikkels hund John. Jeg tror, at Mikkel er nødt til selv at få aflivet hunden med det samme, for ellers gør politiet det. Det ved jeg, at de vil gøre, siger Linse Kessler til Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ: Hunden Thor er død


Linse Kessler elsker hunde mere end de fleste (Foto: Thomas Laursen)

LÆS OGSÅ: Linse Kessler: Min hund er syg

Men som den store dyreven, som Linse er, kommer opfordringen om aflivning ikke for at straffe John, men mere for at redde ham fra en endnu værre skæbne. For hun vil næppe se sin brors hund lide, inden den dør.

- Det er sgu synd for John, hvis den skal stå og rådne op på et hundeinternat, inden politiet får slået den ihjel, siger hun til formiddagsavisen.

LÆS OGSÅ: Linse Kessler kæmper for dyrene
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close