Linse tænder lys: Mindes den skuddræbte advokat

Linse har tændt et lys for at mindes den skuddræbte advokat Anders Lindholt

Linse har tændt et lys for at mindes den skuddræbte advokat Anders Lindholt

Foto: Martin HøienSelv om den storbarmede Linse ikke personligt kender den skuddræbte advokat Anders Lindholt, er hun alligevel dybt påvirket af den tragiske sag.

På sin Facebook-side har Familien fra Bryggen-pigen derfor tændt et lys og skrevet lidt ord i forbindelsen med tirsdagens tragiske skuddrama ved Københavns Byret, hvor den 57-årige advokat Anders Lindholt blev skudt og dræbt.

- Jeg kender ikke Advokaten som så trist gik bort i går, og jeg kender heller ikke grunden til at det endte så galt, så det vil jeg slet ikke begynde at køre rundt i, skriver Linse og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Maria Hirse mindes skuddræbt advokat

- Jeg tænder blot dette lys for ham og hans efterladte, hvor er det trist og fuldstændig nytteløst.Linse har tændt et lys for den dræbte advokat (Foto: Linse Kessler/Facebook)


Den erfarne advokat og far til tre mistede livet, da han tirsdag skulle repræsentere en 31-årig far i en sag om samværsstrid i Københavns Byret. Den 57-årige advokat blev skudt og dræbt ved 10-tiden af en fortvivlet morfar, der var mødt op på vegne af sin datter. Morfaren skød også den 31-årige far, der blev livsfarligt kvæstet.

I går aftes skrev også Maria Hirse, tidligere Lykkehjuls-babe, en hilsen til den skuddræbte på sin Facebook-side. Maria Hirse kendte Anders Lindholt personligt og kaldte tragedien for 'uretfærdig':

- Og jeg føler sådan med dine efterladte. Gud velsigne jer og giv jer styrke i denne svære tid! Anders du vil blive savnet, og jeg vil altid tænke på dig med et smil på læben, fordi du var en mand med hjertet på det rette sted. Tak for de timer vi nåede at opleve sammen! Jeg håber, at vi en dag ses på den anden side. Kærlige tanker Maria.

Morfaren erkendte sig onsdag formiddag skyldig i drab på advokaten ved Retten på Frederiksberg. Han blev varetægtsfængslet i fire uger.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close