Maria Hirse i sorg: God ven med skuddræbt advokat

Maria Hirse er i sorg over at have mistet sin gode ven, den skuddræbte advokat Anders Lindholt

Maria Hirse er i sorg over at have mistet sin gode ven, den skuddræbte advokat Anders LindholtDen tidligere bogstavvender i Lykkehjulet, Maria Hirse, er i chok. Hun var nemlig god ven med den 57-årige advokat Anders Lindholt, der på brutalt vis blev skuddræbt i Københavns Byret tirsdag formiddag.

Det skriver Lykkehjuls-pigen i en statusopdatering på sin Facebook-side, hvor hun mindes den 57-årige advokat, der var far til tre; to piger og en dreng:

- Min kære ven Anders Lindholt blev i dag skudt i forbindelse med en samkvemssag. Anders - det er mig så uforståeligt, at du af alle mennesker skulle miste livet i forbindelse med en sag omkring børn, skriver Maria Hirse og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Maria Hirse: Kun til kvinder

LÆS OGSÅ: Maria Hirse: Derfor forlod jeg kæresten

LÆS OGSÅ: Maria Hirse skrev testamente til børnene

- Dig - der var parat til at gå gennem ild og vand for barnets tarv. Hvordan det kunne ske er mig så ubegribeligt! Det er så uretfærdigt, og jeg føler sådan med dine efterladte. Gud velsigne jer og giv jer styrke i denne svære tid!

Den erfarne advokat mistede livet, da han tirsdag skulle repræsentere en 31-årig far i en sag om samværsstrid om et treårigt barn i Københavns Byret. Den 57-årige advokat blev skudt og dræbt ved 10-tiden af en fortvivlet morfar, der var mødt op på vegne af sin datter. Morfaren skød også den 31-årige far, der blev livsfarligt kvæstet.

Maria Hirse skriver videre i sin statusopdatering på Facebook:

- Anders du vil blive savnet, og jeg vil altid tænke på dig med et smil på læben, fordi du var en mand med hjertet på det rette sted. Tak for de timer vi nåede at opleve sammen! Jeg håber, at vi en dag ses på den anden side. Kærlige tanker Maria.

Morfaren erkendte sig onsdag formiddag skyldig i drab på advokaten ved Retten på Frederiksberg.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close