Reality28. januar 2011

Linse: Vildt temperament

Brystbomben har tilbragt adskillige år bag tremmer, men fortryder intet
Linse er ikke stolt over sin kriminelle fortid, men hun nægter at bruge sit liv på at fortryde
Linse er ikke stolt over sin kriminelle fortid, men hun nægter at bruge sit liv på at fortryde
 Foto: Niels S. Andersen

Linse virker sød og mild, men den kærlige stripmutter har også et hidsigt temperament. Det er skyld i, at hun har siddet i fængsel hele 9 gange, givet hende 11 domme og så har hun tilbragt små 6 år bag tremmer.

Se også hele universet: Linses labre larver

- Jeg har et gigantisk temperament og nogle gange løber det af med mig. Når andre får fingeren i trafikken, siger de "øv han var dum". Jeg stiger ud, går over til bilen og slår den, fortæller blondinen.

Se også: Galleri: Masser af labre larver

Som ung smuglede hun hash i et par og netop da hun var fyldt 18 år blev hun taget af politiet.

- Og det må man jo ikke, griner hun. For hun fortryder intet. Heller ikke, at hun har stukket en ned. Det vil hun helst ikke tale for meget om, for det var af "private årsager".

Se også: Sexede strippere

- Dolly Parton siger, at vi ikke må fortryde noget. Og det gør jeg ikke. Hver dag jeg har siddet i fængsel, har gjort mig til den jeg er i dag. Og jeg har mødt mange dejlige mennesker derinde. Narkomanerne får metadon og pludselig ser man mennesket og ikke misbrugeren. Det er tit fantastiske mennesker, siger Linse.

Det er dog slut med dommene, det har hun lovet makkeren Camilla. Da de åbnede klubben Copenhagen Redlight tog veninderne sig en snak og et krav til Linse var, at hun holdt sig på måtten.

- Jeg er blevet bedre til ikke at begynde at slås, selvom jeg bliver sur. Jeg kan ikke være bekendt overfor Camilla, at ryge i fængsel. Jeg er nok blevet mere voksen, erkender hun.

Sponsoreret indhold