Lindy fra "Rigtige mænd": Løj sig til nyt job

Lindy fra \

Lindy fra "Rigtige mænd"

All Over

Mursten og mørtel er skiftet ud med et grinende publikum og skarpe historier for 41-årige Lindy Aldahl, der medvirkede i DR1s "Rigtige mænd" i 2015.

En lille løgn på Facebook blev nemlig startskuddet på en helt ny karriere som foredragsholder rundt i Danmark.

- Man er faktisk nødt til at snyde lidt. Jeg snyder på den måde,a t jeg laver en video på min Facebook-side, hvor jeg siger, at jeg har været ude at holde et foredrag for rigtige mange mennesker. Men det havde jeg ikke. Næste dag ringede telefonen, at de godt kunne tænke sig det samme foredrag - og så havde jeg jo et problem og måtte lave et foredrag. Og sådan startede det faktisk, fortæller Lindy i det nye DR1-program "'På Landevejen".

I dag lever han af jobbet som foredragsholder, og publikum bliver underholdt med hans oplevelser fra "Rigtige mænd", hvor Lindy og fire andre fyre blev tvunget til at ændre livsstil.

- Jeg havde ingen anelse om, hvad jeg gik ind til dengang. Men sådan, som jeg føler, det kører lige nu, så vil jeg gerne blive ved, så længe, jeg kan få lov til det. Jeg er bare helt vild med det, jeg laver nu, fortæller han i programmet.

Se dejlige fotos af de nyeste deltagere i "Rigtige mænd":

"Rigtige mænd"

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close