Linda P: Jeg er ikke lesbisk

Linda P

Linda P

(Foto: Kaspar Wenstrup)

- Jeg havde en rigtig turbulent barndom med min far. Han drak utrolig meget. Da jeg var otte år gammel, sagde min far, at han ville ønske, at han ikke havde fået en datter.

Linda P er blevet klogere på sig selv. Men som barn var hendes reaktion på faderens ønske: 

– Nå ja, så kunne det være, at man skulle være en dreng, fortalte den 33-årige komiker i weekenden til Finn Nørbygaard i ”Finnsk Terapi” på Radio24syv.

Og Linda P’s drengede udtryk fortsatte som voksen:

– Jeg levede af at være en mand. Jeg agerede som en mand. Jeg talte som en mand, og jeg forsøgte at score som en mand. Det var simpelthen så opslidende. Da min far døde i 2011, blev det rigtig slemt med druk og stoffer, og det var rigtig slemt, og jeg kunne lide det, og jeg var ligeglad med, om jeg kunne dø af det, sagde hun.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Linda p

– Jeg er glad for at jeg prøvede det med piger, sagde komikeren – her med veninden Sólvá Joensen. (Foto: Thomas Laursen)

Senere kom hun i professionel behandling.

– Jeg gik til psykolog, og hun sagde, at jeg ikke var lesbisk, og at jeg skulle tale med min far på kirkegården. Efter at jeg fandt ud af, at jeg ikke var lesbisk, begyndte jeg at se en mand. Det gik så ikke af andre årsager. Vi var sammen i to år, men gudfader bevares, hvor jeg elskede ham. Det kom faktisk bag på mig, sagde hun. 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close